تاریخ: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۳:۴۸
بازدید: ۱۷۱
کد خبر: ۳۶۹۵۶۸
سرویس خبر : انرژی

تولید برق در نیروگاه ری در یازده ماهه نخست سال ۱۴۰۳

تولید برق در نیروگاه ری در یازده ماهه نخست سال ۱۴۰۳
‌می‌متالز - نیروگاه ری در یازده ماهه نخست سال ۱۴۰۳ بیش از دو میلیارد و ۱۷۷ میلیون کیلو وات ساعت برق تولید کرده است.

به گزارش می‌متالز، علی غیاثی‌پور، سرپرست نیروگاه ری، درباره عملکرد این نیروگاه گفت: «با وجود انجام تعمیرات ۲۰ واحد تولیدی در سال جاری، تولید برق بدون مشکل ادامه داشت و نیروگاه توانست به تعهدات خود در تأمین انرژی عمل کند. تعمیرات این نیروگاه به‌طور هم‌زمان با تولید انرژی انجام شده و تیم‌های فنی و متخصص در حال اتمام این فرایند هستند.»

وی همچنین افزود: «برای تابستان سال آینده، تمرکز بر تقویت آمادگی واحد‌ها و انجام تعمیرات پیشگیرانه است تا نیروگاه در شرایط پیک مصرف نیز قادر به تأمین برق مورد نیاز باشد.»

نیروگاه ری با ۲۰ واحد گازی و توان تولید ۷۲۲ مگاوات برق، همچنان یکی از منابع مهم تأمین انرژی کشور است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم