تاریخ: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۶:۳۳
بازدید: ۹۴
کد خبر: ۳۷۰۳۶۴
سرویس خبر : انرژی

حل چالش‌های ناترازی در صنایع از طریق گواهی‌های صرفه‌جویی انرژی

حل چالش‌های ناترازی در صنایع از طریق گواهی‌های صرفه‌جویی انرژی
‌می‌متالز - عضو کمیسون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: مسوولیت رفع مشکلات ناشی از ناترازی انرژی در صنایع بر عهده سازمان استاندارد و شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت و سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی است.

به گزارش می‌متالز، مالک شریعتی، درخصوص جزئیات برنامه مصوب دولت برای حل مشکلات ناشی از ناترازی‌های انرژی بیان کرد: هنوز جزئیات این برنامه رسمی اعلام نشده، اما جلسات متعددی در سطوح مختلف از جمله سران قوا و ستاد اقتصادی هماهنگی سران قوا و همچنین کمیسیون‌های دولت برگزار گردیده است.

او ادامه داد: موضوعات و راهکار‌های مختلفی مورد بررسی قرار گرفته که بخشی از آن به توزیع عادلانه حامل‌های انرژی و بخشی دیگر به جلوگیری از قاچاق سوخت و ارائه راهکار‌های قیمتی و غیرقیمتی مربوط می‌شود.

این نماینده کمیسیون انرژی افزود: هنوز به جمع‌بندی نهایی درباره اینکه کدام روش باید اتخاذ شود نرسیده‌ایم، اما موضوع گاز طبیعی و سهمیه آن بر اساس انشعابات به افراد داده می‌شود و همچنین هوشمندسازی در اولویت قرار دارد که این موضوع در حال پیگیری است.

شریعتی تصریح کرد: مسوولیت رفع مشکلات ناشی از ناترازی انرژی در صنایع بر عهده سازمان استاندارد، شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت و سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی است، اما در نهایت برای حل مشکلات از ابزار گواهی صرفه‌جویی انرژی استفاده خواهیم کرد.

او همچنین ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری، اساسنامه سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی تصویب شود.

شریعتی در پایان اعلام کرد که هفته آینده فراکسیون نظارت بر صنعت نفت، گاز و پتروشیمی جلسه‌ای درباره نرخ خوراک پتروشیمی و صنایع فولاد برگزار خواهد کرد.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده