تاریخ: ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۱۰
بازدید: ۲۴۰
کد خبر: ۳۷۰۳۸۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

جشنواره "عیدانه ۱۴۰۴" بانک رفاه کارگران

جشنواره
‌می‌متالز - بانک رفاه کارگران از برگزاری جشنواره "عیدانه" به مناسبت نوروز ۱۴۰۴ و عید سعید فطر ویژه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی خبر داد.

به گزارش می‌متالز، در این جشنواره که در بازه زمانی ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۳ لغایت پایان روز ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ در حال برگزاری است به برندگان به قید قرعه کمک‌ هزینه سفر و رفاهی و تسهیلات خرد از سوی این بانک اعطا می‌شود.

️جوایز جشنواره عیدانه به قید قرعه و بر مبنای امتیاز حساب در طول برگزاری جشنواره به بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی که حقوق خود را از بانک رفاه کارگران دریافت می‌کنند، تعلق می‌گیرد.

️در این جشنواره هر یک میلیون تومان موجودی در پایان هر روز معادل ۱ امتیاز به همراه خواهد داشت.

️تسهیلات خرد این جشنواره نیز از طریق قرعه‌کشی و تا سقف یک میلیارد ریال با نرخ ۱۸ درصد به بازنشستگان و مستمری‌بگیران واجد شرایط اعطاء می‌شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر به شعب بانک رفاه کارگران در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان (فراد) این بانک به شماره ۸۵۲۵-۰۲۱ تماس حاصل کنید.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم