تاریخ: ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۲۱:۲۴
بازدید: ۶۴
کد خبر: ۳۷۰۵۹۲
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
نشست خبری معرفی تکنولوژی فرآوری عناصر نادر خاکی؛

سعدمحمدی: تفکیک اقتصادی ۱۷ عنصر نادر خاکی نقطه عطفی در توسعه صنایع هایتک ایران است

سعدمحمدی: تفکیک اقتصادی ۱۷ عنصر نادر خاکی نقطه عطفی در توسعه صنایع هایتک ایران است
‌می‌متالز - مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به موفقیت اخیر در فرآوری ۱۷ عنصر نادر خاکی تأکید کرد که این دستاورد می‌تواند تحول بزرگی در صنایع هایتک ایجاد کند.

به گزارش می‌متالز، اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، در نشست خبری تشریح دستاورد‌های شرکت تجلی در حوزه عناصر نادر خاکی، این موفقیت را یک نقطه عطف در توسعه صنایع هایتک ایران دانست.

وی با تأکید بر اهمیت اقتصادی این فرآیند، گفت: در گذشته، جداسازی برخی عناصر نادر خاکی انجام شده بود، اما نکته کلیدی اقتصادی بودن این فرآیند است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات تصریح کرد: امروز توانسته‌ایم با روش‌های نوین، ۱۷ عنصر نادر خاکی را از یک معدن با عیار پایین، به‌صورت مقرون‌به‌صرفه و با خلوص بالا تفکیک کنیم. این موضوع می‌تواند شرایط جدیدی را برای صنایع پیشرفته کشور فراهم کند.

وی ضمن قدردانی از متخصصان و دانشگاه‌های همکار در این پروژه، به ظرفیت‌های بالای ایران در این حوزه اشاره کرد و افزود: ما در دو معدن بیش از ۱۲۵ میلیون تن ذخیره شناسایی‌شده داریم و در مرحله پایلوت، روزانه ۶۰ تن خاک پردازش می‌شود. این فرآیند، راه را برای سرمایه‌گذاری صنعتی در این حوزه هموار خواهد کرد.

سعدمحمدی همچنین بر اهمیت عناصر نادر خاکی در صنایع پیشرفته، از جمله هوافضا، باتری‌های نوین و فولاد‌های آلیاژی خاص تأکید کرد و گفت: با استفاده از این عناصر، می‌توانیم فولاد‌های آلیاژی پیشرفته تولید کنیم که ارزش افزوده بسیار بالایی دارند.

وی اظهار امیدواری کرد که این دستاورد، زمینه‌ساز سرمایه‌گذاری‌های جدید و توسعه پایدار در بخش صنعت و معدن کشور باشد.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده