تاریخ: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۱۳:۴۱
بازدید: ۶۱
کد خبر: ۳۷۰۹۹۲
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی

خودرو و صنایع ۲۰ میلیارد دلار ارز گرفتند

خودرو و صنایع ۲۰ میلیارد دلار ارز گرفتند
‌می‌متالز - بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۲۲ اسفندماه، ۲۰ میلیارد دلار ارز جهت واردات صنایع «حمل‌ونقل خودرو»، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» و «معدنی» تامین کرد.

به گزارش می‌متالز، آمار‌های جدید بانک مرکزی بیانگر آن است که طی مدت مذکور در مجموع ۴۹ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار از ارز تامین شده به گروه تجاری و بازرگانی تخصیص داده شده است؛ صنایع «حمل و نقل خودرو»، «ماشین‌آلات و تجهیزات تولید» و «معدنی» به ترتیب با بیش از ۸.۸، ۵.۸ و ۵.۳ میلیارد دلار بیشترین سهم از ارز واردات صنایع را داشته‌اند.

واردات کالا‌های اساسی و دارو نیز ۱۳ میلیارد و ۴۱۶ میلیون دلار ارز را به خود اختصاص داده است؛ ۱۰ میلیارد و ۴۵۰ میلیون دلار از این گروه به کالا‌های اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی، و ۲ میلیارد و ۹۶۶ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

این گزارش حاکی است، یک میلیارد و ۲۳۶ میلیون دلار نیز به تقاضای خدماتی تخصیص داده شده است.

بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۲۲ اسفندماه، برای واردات سه گروه کالا‌های اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی و همچنین نیاز‌های خدماتی، مبلغ ۶۴ میلیارد و ۳۲ میلیون دلار تامین ارز کرده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده