تاریخ: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ ، ساعت ۰۰:۵۵
بازدید: ۶۴
کد خبر: ۳۷۱۳۷۲
سرویس خبر : اجتماعی
به مناسبت میلاد حضرت امام حسن مجتبی (ع) و هم‌زمان با ایام ماه مبارک رمضان برگزار شد؛

محفل انس با قرآن ویژه خانواده بزرگ فولاد خوزستان

محفل انس با قرآن ویژه خانواده بزرگ فولاد خوزستان
‌می‌متالز - به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان و میلاد با سعادت حضرت امام حسن مجتبی (ع)، محفل انس با قرآن با حضور مرتضی خاکبازان‌فرد معاون منابع انسانی و امور اجتماعی، محمد جامعی مدیر روابط عمومی، محمد مقامی فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهید بقایی و با استقبال باشکوه جمعی از کارکنان به همراه خانواده برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، این محفل به همت حوزه مقاومت بسیج شهید بقایی روز شنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۳ در تالار چندمنظوره فرهنگسرای فولاد خوزستان انجام شد.

حجت‌الاسلام مجتبی احمدیان در سخنان خود از محبت مادرانه و نقش خانواده در اجتماع نکاتی را بیان نمود.

وی گفت: خداوند در سوره‌ی اسرا آیه ۳۶ می‌فرماید: ما در قبال اعضا و جوارحمان (گوش و چشم) در برابر رفتار با دیگران مسوول هستیم.

وی افزود: بر اساس روایات و آیات درباره‌ی امام عصر (عج) سوال می‌شود که برای ظهور حضرت چه کردیم، خدا یازده چراغ عالم‌تاب فرستاد که به مردم بفهماند، نور برای هدایت خودتان است و امام دوازدهم را نگه داشت که در آخرالزمان برای هدایت نهایی ظهور کنند.

احمدیان ادامه داد: قرآن کریم می‌فرماید: نسبت به خانواده مسوول هستیم، نسبت به آموزش و تربیت آنها مسوول هستیم. برای مثال: رفتار پیامبر با حضرت فاطمه (س) مصداق بارز احترام به فرزندان است.

گفتنی است، محفل یاد شده با اجرای محمد باقر تاجر مجری صداوسیمای خوزستان، قرائت سیدفواد شوکاوی از قاریان کشوری، احمد و امیر مراونه (تلاوت مجلسی) میهمانان خردسال و نوجوان برنامه محفل، اجرای گروه تواشیح العباد و قرائت آغازین حکیم ساعدی از قاریان همکار در شرکت همراه بود. همچنین در این مراسم معنوی، غرفه‌ی ستاد عتبات و موکب کریم‌اهل بیت (ع) پذیرای میهمانان بودند.

عناوین برگزیده