تاریخ: ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۱:۲۷
بازدید: ۸۱
کد خبر: ۳۷۱۷۰۰
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
هم‌زمان با نخستین روز سال جدید

نشست مشترک مدیران ارشد ایران‌خودرو و رییس پلیس راهور فراجا برگزار شد

نشست مشترک مدیران ارشد ایران‌خودرو و رییس پلیس راهور فراجا برگزار شد
‌می‌متالز - هم‌زمان با اجرای طرح خدمات و امداد نوروزی ایران‌خودرو و آغاز سال ۱۴۰۴، مدیرعامل ایران‌خودرو به همراه مدیران‌عامل ایساکو و امداد ایران‌خودرو با سردار حسینی، رییس پلیس راهور فراجا دیدار کردند.

به گزارش می‌متالز، با آغاز سال نو، مدیران ارشد گروه صنعتی ایران‌خودرو با سردار حسینی، رییس پلیس راهور فراجا دیدار و ضمن ارایه گزارش از وضعیت ناوگان امدادی و نحوه امدادرسانی به هم‌وطنان در ایام نوروز، تبادل نظر کردند.

در این دیدار، سردار حسینی ضمن ابراز رضایت از همراهی و همکاری نزدیکی که هر ساله از سوی امداد ایران‌خودرو برای پوشش سفر‌های نوروزی به عمل می‌آید، طرح خدمات و امدادنوروزی را یکی از موفق‌ترین طرح‌های امدادی و سبب آرامش مسافران نوروزی برشمرد و بر نقش موثر تیم‌های امدادی ایران‌خودرو در رفع سریع موانع ترافیکی ناشی از نقص فنی خودرو‌ها تاکید کرد.

در ادامه، مدیرعامل ایران‌خودرو نیز ضمن قدردانی از همکاری پلیس راهور با اکیپ‌های امدادی این شرکت، خدمات ارایه شده در طرح امداد نوروزی را تشریح کرد.

عادل پیرمحمدی با اشاره با مشکلاتی که امداد‌های متفرقه برای مسافران نوروزی ایجاد می‌کنند خواستار دقت نظر و توجه ویژه پلیس راهور به این موضوع شد.

وی همچنین با اشاره به تلاش شبانه‌روزی همکاران امداد ایران‌خودرو در جهت بهبود سطح خدمات و افزایش سرعت امدادرسانی گفت: هر ساله در این ایام همه همکاران تلاش می‌کنند با ارایه خدمات مناسب و سریع، بالاترین رضایت هم‌وطنان عزیزمان را کسب کنند.

طرح امداد نوروزی ایران‌خودرو از ۲۸ اسفند سال گذشته آغاز شده و تا ۱۶ فروردین‌ماه امسال ادامه خواهد داشت.

منبع: ایکوپرس

عناوین برگزیده