تاریخ: ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۵۵
بازدید: ۱۲۳
کد خبر: ۳۷۱۷۸۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

رشد شاخص کل در دومین روز کاری سال ۱۴۰۴؛ بازار در مسیر تعادل

رشد شاخص کل در دومین روز کاری سال ۱۴۰۴؛ بازار در مسیر تعادل
‌می‌متالز - بازار سرمایه در دومین روز معاملاتی سال ۱۴۰۴ با شروعی مثبت و متعادل به پایان رسید. هرچند افزایش عرضه‌ها در طول معاملات، از شدت رشد کاست، اما بازار با تمایلی مثبت بسته شد.

به گزارش می‌متالز، در دومین روز کاری سال ۱۴۰۴، تالار شیشه‌ای سبزپوش شد و شاخص کل با افزایش ۲۵ هزار واحدی به رقم ۲ میلیون و ۷۶۶ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز با رشد ۰.۴ درصدی، سطح ۸۰۴ هزار واحد را لمس کرد.

ارزش معاملات خرد با افت ۴۶ درصدی به ۲۰۶۵ میلیارد تومان رسید که حجم کم معاملات به دلیل تعطیلات پیش رو است. با این حال، حقیقی‌ها برای دومین روز متوالی ورود پول ۲۵۹ میلیارد تومانی را رقم زدند که نسبت به روز قبل کم‌تر بود.

همچنین صندوق‌های درآمد ثابت حدود ۱۳۳۸ میلیارد تومان نقدینگی را ثبت کردند. از طرف دیگر صندوق‌های طلا با خروج پول ۷۶ میلیارد تومان مواجه شدند.

صنایع بانک‌ها، فلزات اساسی، محصولات شیمیایی و سیمان امروز (چهارشنبه، ۰۶ فروردین ۱۴۰۴) در مرکز توجه سرمایه‌گذاران بودند و بیشترین میزان جذب نقدینگی را به این صنایع شاهد بودیم.

خبر‌های مهم امروز

طبق تازه‌ترین گزارش بانک مرکزی، از متغیر‌های پولی و اعتباری، حجم کل نقدینگی در پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۳ به مرز ۱۰ هزار همت رسیده است.

شفاف‌سازی بانک‌ها درباره آثار تغییر نرخ تسعیر ارز

بانک مرکزی در تازه‌ترین بخش‌نامه خود نرخ تسعیر اقلام پولی دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی شبکه بانکی برای نیمه دوم سال را اعلام کرد. طبق اعلام بانک مرکزی، نرخ هر یورو باید در تسعیر دارایی‌های ارزی بانک‌ها ۷۴ هزار و ۴۰۳ تومان و هر دلار ۶۸ هزار و ۱۲۰ تومان در نظر گرفته شود. این ارقام متناسب با معاملات ۲۸ اسفند سال قبل در مرکز مباله ارز و طلای ایران تنظیم شده است.

همچنین بانک‌های پذیرفته شده در بازار سرمایه، در گزارش‌های جدید خود در این زمینه شفاف‌سازی کردند. تاکنون بانک‌های ملت، پارسیان، سامان، صادرات، اقتصاد نوین و خاورمیانه در این باره توضیح داده‌اند.

تعداد سبدگردان‌های بورس به ۱۳۰ شرکت رسید

«محسن عرب‌زاده» مدیر نظارت بر نهاد‌های مالی سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری هم در پایان سال ۱۴۰۳ به ۳۰ شرکت رسید. ۱۸ شرکت سبدگردان نیز در سال ۱۴۰۳ مجوز فعالیت دریافت کردند تا مجموع تعداد شرکت‌های سبدگردان فعال در بازار سرمایه به ۱۳۰ شرکت برسد.

تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه

«سید رحمت‌الله اکرمی» سرپرست وزارت اقتصاد، بازار سرمایه را یکی از ارکان مهم اقتصاد دانست و بر نقش آن در رونق اقتصادی تأکید کرد. وی اعلام کرد که وزارت اقتصاد در سال ۱۴۰۴ تمام تلاش خود را برای حمایت و رشد بازار سرمایه به کار خواهد گرفت. همچنین وزیر جدید اقتصاد نیز توجه ویژه‌ای به تقویت بازار سرمایه خواهد داشت.

کارشناسان معتقدند انتشار اخباری در خصوص احتمال مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا، طی روز‌های اخیر از مهم‌ترین اخبار تأثیرگذار بر بازار سرمایه بوده است و همین مورد جو مثبتی را در بازار ایجاد کرده است.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده