تاریخ: ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۰۲:۳۳
بازدید: ۷۹
کد خبر: ۳۷۱۸۷۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

دیدار نوروزی مدیرعامل صبانور

دیدار نوروزی مدیرعامل صبانور
‌می‌متالز - در نخستین روز‌های سال نو، دکتر «مجید ضیایی» مدیرعامل شرکت صبانور با حضور در جمع کارکنان مجتمع شهرک، ضمن تبریک سال نو و آرزوی قبولی طاعات، از سایت شهرک صبانور و پروژه صبا امید غرب خاورمیانه نیز بازدید کرد.

به گزارش می‌متالز، وی در بازدید از روند فعالیت بخش‌های مختلف با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در نام‌گذاری امسال با عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» یکی از اهداف کلیدی شرکت در سال جاری را تحقق این شعار دانست و تصریح کرد: صبانور در راستای این هدف، پروژه‌های مختلفی را در دست اجرا دارد.

وی همچنین پس از بازدید از مجتمع شهرک و پروژه گندله‌سازی صبا امید غرب خاورمیانه، این پروژه را یکی از طرح‌های استراتژیک صبانور بر شمرد و افزود: تحقق تولید بر مبنای برنامه تدوین‌شده در واحد‌های فعال از اولویت‌های اصلی این شرکت است.

دکتر ضیایی همچنین با حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین محمدباقر احدی، امام جمعه یاسوکند نیز دیدارکرد. در این دیدار، طرفین پیرامون مسائل مردم و حل‌وفصل برخی چالش‌های منطقه بحث و گفت‌و‌گو کردند.

دیدار نوروزی مدیرعامل صبانور

عناوین برگزیده