تاریخ: ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۳:۲۷
بازدید: ۱۴۰
کد خبر: ۳۷۲۵۲۱
سرویس خبر : انرژی
با راهبری ایمیدرو در حال انجام است؛

صنایع فولاد، آلومینیوم، مس و مناطق ویژه اقتصادی؛ پیشرو در احداث نیروگاه‌های برق

صنایع فولاد، آلومینیوم، مس و مناطق ویژه اقتصادی؛ پیشرو در احداث نیروگاه‌های برق
‌می‌متالز - برنامه احداث نیروگاه برق صنایع و معادن با راهبری ایمیدرو اکنون در نقاط مختلف کشور در حال انجام است که سرمایه‌گذاران عمده آن صنایع فولاد، مس، آلومینیوم، مناطق ویژه اقتصادی (زیرمجموعه ایمیدرو) هستند.

به گزارش می‌متالز، ایمیدرو در راستای اجرای ماده ۴ قانون مانع‌زدایی از صنعت برق و تفاهم‌نامه وزارتخانه‌های صمت و نیرو برای ساخت نیروگاه برق صنایع و معادن؛ راهبری تامین انرژی برق پایدار را در ۱۷ استان کشور دنبال می‌کند.

اکنون طرح احداث نیروگاه‌ها در استان‌های اصفهان، کرمان، هرمزگان، یزد، فارس، خراسان رضوی، شمالی و جنوبی، سمنان، خوزستان، زنجان، آذربایجان شرقی، قم، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد و بوشهر، لرستان در حال انجام است.

برنامه ساخت نیروگاه صنایع و معادن از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ آغاز شد و در عمده استان‌های کشور در حال اجرا است.

طی سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۶۷۸ و ۱۰۲۴ مگاوات برق صنایع و معادن با راهبری ایمیدرو و مشارکت شرکت‌های معدن و صنایع معدنی و دیگر صنایع به بهره‌برداری رسید.

منبع: ایمیدرو

عناوین برگزیده