تاریخ: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۲:۱۳
بازدید: ۷۲
کد خبر: ۳۷۲۶۵۳
سرویس خبر : متالورژی و مواد
با حضور استاندار همدان انجام شد:

آغاز عملیات اجرایی ۲ طرح صنعتی در اسدآباد

آغاز عملیات اجرایی ۲ طرح صنعتی در اسدآباد
‌می‌متالز - با حضور استاندار همدان دو پروژه بزرگ صنعتی شامل کارخانه ریخته‌گری و کارخانه تولید آب‌میوه توسط سرمایه‌گذاران خارجی بخش خصوصی در شهرک صنعتی شهرستان اسدآباد کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن آغاز شد.

به گزارش می‌متالز، این دو پروژه بزرگ صنعتی شامل یک پروژه مربوط به صنایع فولاد در رابطه با کارخانه ریخته‌گری با سرمایه‌گذاری ۶۰۰ میلیارد تومان و دیگری مربوط به صنایع غذایی در رابطه با کارخانه تولید آب‌میوه با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد.

مساحت زمین اختصاص داد شده به سرمایه‌گذار خارجی چینی برای احداث پروژه کارخانه ریخته‌گری کلنگ‌زنی‌شده در شهرک صنعتی اسدآباد ۲۲ هزار مترمربع بوده که در صورت احداث و افتتاح این پروژه تولید گلوله از فولاد آلیاژی و قالب ریخته‌گری به جز قالب شمش‌ریزی را با ظرفیت تولید سالیانه ۲۲ هزار ۵۰۰ تن در برنامه خود خواهد داشت.

مساحت زمین اختصاص داده شده به کارخانه تولید آب‌میوه مربوط به سرمایه‌گذار ترکیه‌ای در شهرک صنعتی اسدآباد نیز ۱۶ هزار متر مربع بوده که در صورت احداث و افتتاح تولید سالیانه ۴۰ هزار تن انواع آب‌میوه و مرکبات از کنسانتره را در برنامه خود خواهد داشت.

«مصطفی حقیقی» مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان همدان پنجشنبه ۲۱ فروردین در مراسم افتتاح این دو پروژه، اظهار کرد: فرآیند طرح توسعه فاز دوم شهرک صنعتی اسدآباد نیز با انجام روند مجوز‌های آن به زودی در آینده نزدیک آغاز شد.

حقیقی تصریح کرد: شهرک صنعتی اسدآباد پیش از این ۹۰ هکتار بود که با اضافه شدن ۱۳۰ هکتار به این پهنه صنعتی در حال حاضر به ۲۲۲ هکتار رسیده که با استقرار واحد‌های صنعتی و تولیدی باعث توسعه و پایداری اقتصاد استان و به تبع شهرستان اسدآباد خواهد شد.

وی ادامه داد: با اجرای طرح توسعه فاز دوم شهرک صنعتی اسدآباد تعداد ۷۰۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه میزان سرمایه‌گذاری دولت در این طرح توسعه ۴۰۰۰ میلیارد تومان بوده و باید در بازه زمانی پنج ساله به افتتاح برسد، خاطرنشان کرد: با این میزان ۴۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دولتی زمینه استقرار ۱۳ میلیارد تومان سرمایه‌گذار را در شهرستان ایجاد می‌کنیم.

حقیقی بیان کرد: سه دسته موانع تولید در سطح کشور شامل کمبود زیرساخت‌ها، برخی ضوابط و قوانین و بحث تفکر وجود دارد که این سه کمبود محل سرمایه‌گذاری بوده که باید با راهکار‌های مختلف نسبت به مرتفع شدن این کمبود‌ها اقدام شود.

وی با تاکید بر اینکه باید تفکر‌ها نسبت به سرمایه‌گذاران تغییر کند، افزود: بر حوزه تفکرسازی ذهن مدیران برای استفاده از ظرفیت‌های توسعه استان راه‌اندازی ستاد توسعه و پیشرفت در استان همدان به دستور استاندار همدان برای تحقق شعار سال اتفاق بسیاری خوبی است.

وی همچنین بیان کرد: در رابطه با تحقق شعار سال و سرمایه‌گذاری برای تولید باید شهرک‌ها و نواحی صنعتی در این رابطه زیرساخت لازم را برای سرمایه‌گذاران مهیا کنند ضمن اینکه تلطیف روابط و تعامل با سرمایه‌گذاران در امر سرمایه‌گذاری ضروری است.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده