تاریخ: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۵:۰۲
بازدید: ۱۷
کد خبر: ۳۷۲۸۵۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس خبر داد:

تدوین بسته اقتصادی مشترک دولت و مجلس برای تحقق شعار سال

تدوین بسته اقتصادی مشترک دولت و مجلس برای تحقق شعار سال
‌می‌متالز - مصطفی پوردهقان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: تهیه یک بسته اقتصادی کمک خواهد کرد تا نقدینگی به جای بازار‌های غیرمولد، در بازار سرمایه تجهیز و در چرخه‌های تولید به‌کار گرفته شود.

به گزارش می‌متالز، مصطفی پوردهقان، با پیشنهاد تهیه یک بسته اقتصادی به منظور جذب و تجهیز منابع به نفع تولید، گفت: نمایندگان مجلس به خصوص اعضای کمیسیون صنایع مجلس در تلاشند تا برای تحقق شعار سال، اقدامات قابل توجهی را برای بخش سرمایه‌گذاری و تولید کشور انجام دهند.

او اعلام کرد: قرار است در جلسه‌ای با حضور نمایندگانی از بانک مرکزی و وزارت‌خانه‌های اقتصاد و صمت، بسته‌ای اقتصادی با همکاری مجلس و دولت تهیه شود.

او افزود: با وجود نقدینگی‌های رها و سرگردان، این بسته اقتصادی کمک خواهد کرد تا نقدینگی‌ها به جای اینکه خود را به در و دیوار بازار‌های دلار، ارز و برخی بازار‌های غیرمولد بزنند، جمع‌آوری شده و با یک حاشیه سود خوب و جذاب، به سمت بازار سرمایه و سپس چرخه‌های تولید سرازیر شوند.

پوردهقان گفت: اقدامات اولیه برای تهیه بسته اقتصادی انجام شده، اما تشکیل کمیته‌های تخصصی در هر یک از کمیسیون‌ها نیز به تحقق شعار سال کمک می‌کند تا گام‌های بزرگ برای جذب سرمایه بیشتر برای حوزه تولید و تکمیل پروژه‌های زیرساختی برداشته شود.

این نماینده مجلس تاکید کرد: دولت باید زمینه ورود به بازار‌های بین‌المللی و افزایش حجم تولید بنگاه‌ها را فراهم سازد.

منبع: پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا)

عناوین برگزیده