تاریخ: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۰:۰۷
بازدید: ۲۳
کد خبر: ۳۷۳۸۹۳
سرویس خبر : انرژی

باید بهینه‌سازی مصرف در شاخص ارزیابی دستگاه‌ها قرار گیرد

باید بهینه‌سازی مصرف در شاخص ارزیابی دستگاه‌ها قرار گیرد
‌می‌متالز - معاون وزیر گفت: برای ما که با رشد مصرف ۹ درصدی در کشور مواجه هستیم و ناترازی شدید وجود دارد مدیریت مصرف ضروری است.

به گزارش می‌متالز، حائری معاون وزیر نیرو در برنامه آغاز برنامه‌های عملیاتی مدیریت مصرف برق کشور در مرکز رصدخانه توزیع برق تهران گفت: مدیریت مصرف برق و بهینه‌سازی مصرف برای کشور‌هایی که ناترازی ندارند جزء اولویت است، برای اینکه هزینه‌های تولید به حداقل برسد و از استهلاک تجهیزات کاسته شود. اما برای ما که با رشد مصرف ۹ درصدی در کشور مواجه هستیم و ناترازی شدید وجود دارد مدیریت مصرف ضروری است مدیریت باید در ذات سیستم برق خودش را نشان دهد امسال هم با گرمای زودرس مواجه شدیدم و کاهش بارش داشتیم سالی یک میلیون نفر به مشترکان اضافه می‌شود و صرفا احداث نیروگاه نمی‌تواند پاسخگوی ناترازی باشد.

او افزود: در بخش تولید اقدامات خوبی در بخش حرارتی و خورشیدی در حال رخ دادن است، اما صرفا تولید مطرح نیست؛ مدیریت مصرف یک کار یکپارچه است؛ باید بهینه‌سازی مصرف در شاخص ارزیابی دستگاه‌ها قرار گیرد.

در ادامه معاون وزیر اظهار کرد: ۳۶ بسته مدیریت مصرف در نظر گرفته شده است؛ در رصدخانه شرکت توزیع برق تهران رویت‌پذیری و امکان مقایسه فراهم شده است در اینجا کنترل‌پذیری هم انجام می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده