تاریخ: ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۴:۵۵
بازدید: ۱۷۰
کد خبر: ۳۷۳۹۶۴
سرویس خبر : انرژی

ظرفیت واقعی تولید نفت ایران به ۶.۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد

ظرفیت واقعی تولید نفت ایران به ۶.۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد
‌می‌متالز - رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به ظرفیت‌های بالفعل صنعت نفت و گاز کشور، اعلام کرد: ایران توان تحقق تولید روزانه ۶.۵ میلیون بشکه نفت را دارد و این هدف در دولت چهاردهم با اقدام و عمل دنبال خواهد شد.

به گزارش می‌متالز، علی آقامحمدی در مراسم رویداد تحول در سرمایه‌گذاری توسعه در بالادست نفت و گاز ایران بیان کرد: دستیابی به نرخ رشد اقتصادی ۸ درصدی که در برنامه هفتم توسعه پیش‌بینی شده، با تمرکز بر فعال‌سازی ظرفیت‌های صنعت نفت و گاز در اولویت قرار دارد.

وی افزود که دولت سیزدهم با رویکرد «برنامه توأمان اقدام و عمل»، به دنبال تحقق ظرفیت‌های تولیدی در این صنعت استراتژیک می‌باشد.

آقا‌محمدی تصریح کرد: فرآیند طولانی عقد قرارداد‌ها به‌عنوان یکی از چالش‌های اصلی سرمایه‌گذاری، بازنگری شده و نرخ بازدهی سرمایه، نحوه تعامل با سرمایه‌گذاران و روش‌های تأمین مالی نیز بهبود یافته‌اند.

او همچنین اعلام کرد که قرارداد‌های مربوط به ۳۲۰ میلیارد مترمکعب گاز در شرکت‌های مختلف پتروشیمی، در حال آماده‌سازی برای امضا هستند.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم