تاریخ: ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۹:۰۴
بازدید: ۱۵
کد خبر: ۳۷۴۵۶۰
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
استاندار خراسان جنوبی مطرح کرد:

آمادگی ایران برای فرآوری مواد معدنی در افغانستان

آمادگی ایران برای فرآوری مواد معدنی در افغانستان
‌می‌متالز - استاندار خراسان جنوبی در دیدار با رئیس اتحادیه بازرگانی کابل در حاشیه برگزاری در هفتمین نمایشگاه ایران‌ اکسپو (۲۰۲۵) گفت: افغانستان دارای معادن ارزشمندی است و ما با تکیه بر دانش فنی و تخصص موجود در کشور آمادگی داریم در زمینه فرآوری مواد معدنی نقشی مؤثری ایفا کنیم.

به گزارش می‌متالز، «سیدمحمدرضا هاشمی» امروز دوشنبه ۸ اردیبهشت در دیدار با رئیس اتحادیه بازرگانی کابل در حاشیه برگزاری نمایشگاه اکسپو با اشاره به سفر اخیر خود به استان‌های فراه و هرات افغانستان گفت: در این سفر، دیدار‌های سازنده‌ای با تجار و سرمایه‌گذاران دو استان انجام شد و زمینه‌های گسترده‌ای برای همکاری‌های مشترک شناسایی شد.

وی افزود: با توجه به موقعیت راهبردی استان و وجود مرز رسمی ماهیرود، خراسان جنوبی می‌تواند به عنوان پلی مطمئن برای اتصال افغانستان به بازار‌های جهانی عمل کند. هم‌اکنون ۳۸ درصد صادرات کشور از طریق مرز ماهیرود انجام می‌شود که این موضوع اهمیت ویژه این گذرگاه مرزی را در مبادلات اقتصادی کشور نشان می‌دهد.

استاندار خراسان جنوبی همچنین به یکی از پروژه‌های مهم اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت زیرساخت‌های حمل‌ونقل، عملیات آسفالت جاده ارتباطی مرز ماهیرود به فراه آغاز شده که این اقدام می‌تواند زمینه تسهیل هرچه بیشتر مبادلات تجاری را فراهم کند.

در این دیدار، رئیس اتحادیه بازرگانی کابل نیز با قدردانی از حضور استاندار خراسان جنوبی در افغانستان و مشارکت فعال در نمایشگاه اکسپو، این سفر را گامی ارزشمند برای تعمیق روابط اقتصادی دانست.

وی همچنین با اشاره به اشتراکات تاریخی، فرهنگی و اقتصادی دو کشور، گفت: این ظرفیت‌های مشترک با برنامه‌ریزی هدفمند می‌تواند به فرصت‌های عملیاتی مؤثر تبدیل شود.

رئیس اتحادیه بازرگانی کابل همچنین با استقبال از توسعه همکاری‌های تجاری، آمادگی این اتحادیه را برای تسهیل ارتباطات میان فعالان اقتصادی افغانستان و خراسان جنوبی اعلام کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین