
به گزارش میمتالز، این شرکت با مشارکت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و همراهی سهامداران بزرگ نظیر شرکت سرمایهگذاری غدیر، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو و شرکت فولاد آلیاژی ایران تشکیل شد.
غدیر ایرانیان اکنون یکی از تولیدکنندگان شاخص آهن اسفنجی در کشور به شمار میرود. کارخانه احیای مستقیم این شرکت در فاصله ۲۵ کیلومتری از شهر اردکان یزد و در نزدیکی واحدهای صنعتی بزرگی همچون گندلهسازی چادرملو و شرکت آهن و فولاد ارفع قرار گرفته است.
ظرفیت تولید این کارخانه ۸۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال است و با هدف تامین خوراک فولادی برای واحدهای ذوب و ریختهگری استان یزد و دیگر مناطق کشور طراحی و راهاندازی شده است.
در فروردین ۱۴۰۴ غدیر ایرانیان مجموعا ۲۴۷ هزار و ۶۰۰ تن محصول شامل آهن اسفنجی و گندله تولید کرده است. این رقم نسبت به اسفند ماه رشد ۵۲ درصدی را مخابره میکند.
همچنین تولید آهن اسفنجی با ثبت عدد ۱۰۲ هزار و ۷۸ تن نسبت به اسفند رشد ۵۵ درصدی و نسبت به فروردین سال قبل رشد قابل توجه ۴۰ درصدی را ثبت کرده است.
در تولید گندله نیز این شرکت موفق شد در فروردین امسال ۱۴۵ هزار و ۵۲۲ تن تولید کند که نسبت به اسفند رشد ۵۰ درصدی داشته است.
در بخش فروش نیز شرکت عملکردی مثبت را به ثبت رسانده است. در مجموع، فروش محصولات غدیر در فروردین ۱۴۰۴ به ۸۴ هزار و ۱۰۸ تن رسید که نسبت به اسفند رشد حدود ۱۰ درصدی و نسبت به فروردین سال قبل افزایش ۳۹ درصدی را نشان میدهد.
فروش آهن اسفنجی با رسیدن به ۷۰ هزار و ۳۳۸ تن نسبت به اسفند ۶.۷ درصد و نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶.۶ درصد افزایش یافته است.
همچنین فروش گندله نیز با ثبت عدد ۱۳ هزار و ۷۷۰ تن نسبت به اسفندماه رشد ۲۸ درصدی را تجربه کرده است.
درآمد فروش شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در فروردین ۱۴۰۴ معادل هزار و ۳۵۲ میلیارد تومان بوده است. این عدد نسبت به اسفند رشد ۱۲ درصدی و نسبت به فروردین سال گذشته افزایش پرقدرت ۶۹ درصدی دارد.
درآمد حاصل از فروش آهن اسفنجی در این ماه به هزار و ۲۷۳ میلیارد تومان رسید که رشد ۱۱ درصدی نسبت به اسفند و افزایش ۵۹ درصدی نسبت به فروردین سال گذشته را نشان میدهد.
در بخش گندله نیز درآمد شرکت با رسیدن به ۸۰ میلیارد تومان نسبت به اسفند رشد ۲۷ درصدی را ثبت کرده است.
بررسیها نشان میدهد شرکت غدیر ایرانیان توانسته سهم خوبی در بازار آهن اسفنجی حفظ کند. همچنین گسترش سهم تولید گندله نیز به رشد تناژ کل تولید شرکت کمک کرده است. تداوم این مسیر، نیازمند تمرکز مضاعف بر تقاضای پایدار و تامین مالی هوشمندانه است تا غدیر روی ریل درآمدزایی و سودآوری قرار بگیرد.
منبع: تجارت نیوز