تاریخ: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۸:۳۴
بازدید: ۳۸۴
کد خبر: ۳۷۵۳۶۱
سرویس خبر : آهن و فولاد

بازدید معاون وزیر نفت از غرفه فولاد اکسین خوزستان در نمایشگاه نفت و گاز ۱۴۰۴

بازدید معاون وزیر نفت از غرفه فولاد اکسین خوزستان در نمایشگاه نفت و گاز ۱۴۰۴
‌می‌متالز - سعید توکلی، معاون وزیر نفت، در حاشیه بیست‌ونهمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران از غرفه شرکت فولاد اکسین خوزستان بازدید کرد.

به گزارش می‌متالز، وی در گفت‌و‌گو با مدیران فروش و تولید این شرکت، از نقش برجسته فولاد اکسین در تولید ورق‌های API برای پروژه‌های نفت و گاز و حمایت از خودکفایی این صنعت قدردانی کرد.

فولاد اکسین خوزستان با ظرفیت تولید یک میلیون و ۵۰ هزار تن ورق عریض فولادی در سال، یکی از ارکان اصلی تأمین نیاز‌های صنعت نفت و گاز کشور است.

نمایشگاه نفت و گاز ۱۴۰۴ با حضور بیش از ۲۰۰۰ شرکت، فرصتی برای نمایش توانمندی‌های فولاد اکسین و گسترش همکاری‌های تجاری فراهم کرد.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم