تاریخ: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۰:۱۷
بازدید: ۲۰۲
کد خبر: ۳۷۵۵۷۷
سرویس خبر : اجتماعی

علت عدم واریز حقوق بازنشستگان در اردیبهشت‌ماه چه بود؟

علت عدم واریز حقوق بازنشستگان در اردیبهشت‌ماه چه بود؟
‌می‌متالز - واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به تاخیر افتاده است.

به گزارش می‌متالز، در سال‌های اخیر، پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معمولاً از بیستم تا پایان هر ماه به‌طور مرحله‌ای و بر اساس حروف الفبا انجام می‌شد. اما در سال ۱۴۰۴، این روند با تأخیر‌هایی مواجه شده است؛ به‌طوری که حقوق فروردین با ۱۰ روز تأخیر و در دو روز آخر ماه واریز گردید.

بازنشستگان امیدوار بودند که حقوق اردیبهشت بدون تأخیر پرداخت شود تا بتوانند اقساط و هزینه‌های خود را به راحتی مدیریت کنند، اما برخلاف انتظار، در بیستم اردیبهشت هیچ واریزی صورت نگرفت. به گفته معاون امور بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی، پرداخت حقوق اردیبهشت‌ماه از روز ۲۹ اردیبهشت آغاز خواهد شد که نشان‌دهنده تأخیری ۹ روزه است.

این تأخیر واکنش‌های زیادی را در میان بازنشستگان به همراه داشته و تعدادی از آنها با راه‌اندازی کمپین‌هایی در فضای مجازی نسبت به این وضعیت اعتراض کرده‌اند. همچنین وضعیت فیش حقوقی اردیبهشت‌ماه نیز موجب سردرگمی بیشتر بازنشستگان شده است. فیش‌ها در روز ۱۵ اردیبهشت در سامانه تأمین اجتماعی منتشر شد، اما ساعاتی بعد بدون هیچ توضیحی از دسترس خارج گردید. بازنشستگان اظهار می‌کنند که مبالغ درج‌شده در فیش‌های اولیه هیچ تفاوتی با فروردین نداشت و از افزایش حقوق یا اعمال متناسب‌سازی وعده‌داده‌شده خبری نبود.

با توجه به وعده مسوولان مبنی بر افزایش سالانه حقوق و مبلغ متناسب‌سازی در فیش اردیبهشت، انتظار می‌رود که فیش‌های جدید با اصلاحات لازم طی هفته آینده در سامانه بارگذاری شود. با این حال، زمان دقیق انتشار نسخه نهایی هنوز مشخص نیست.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده