تاریخ: ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۵۹
بازدید: ۳۳
کد خبر: ۳۷۶۳۵۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

گواهی سپرده روی و سرب به‌زودی در مسیر بورس کالا/ گواهی سپرده خودرو معاف از مالیات است

گواهی سپرده روی و سرب به‌زودی در مسیر بورس کالا/ گواهی سپرده خودرو معاف از مالیات است
‌می‌متالز - عضو هیات مدیره کانون کارگزاران و مدیرعامل یک گروه مالی گفت: امسال گواهی سپرده روی و سرب را تلاش خواهیم کرد داشته باشیم مقدمات انجام شده تا امسال بتوانیم در بورس کالا این گواهی را داشته باشیم.

به گزارش می‌متالز، سهل‌البیع مدیرعامل یک گروه مالی و عضو هیات مدیره کانون کارگزاران در نشست خبری گفت: در بحث بورس کالا با تمرکز سعی کردیم بستر‌های جدید را ایجاد کنیم یکی از موارد گواهی سپرده نقره بود که معاف از مالیات بود امسال هم بحث گواهی سپرده خودرو را دنبال می‌کنیم.

او افزود: امسال گواهی سپرده روی و سرب را تلاش خواهیم کرد داشته باشیم مقدمات انجام شده تا امسال بتوانیم در بورس کالا این گواهی را داشته باشیم.

در ادامه رضوی دیگر مقام مسوول این مجموعه گفت: گواهی سپرده خودروی پیکاپ کی‌ام‌سی T ۹ را در بورس کالا خواهیم داشت خرید و فروش گواهی سپرده کالایی خودرو معاف از مالیات است.

او افزود: با خرید ۱۰ هزار گواهی، دارنده اوراق می‌تواند تقاضای تحویل فیزیکی کند. تاریخ عرضه هنوز مشخص نیست ولی ظرف یک ماه آینده اجرایی خواهد شد قیمت نهایی با عرضه و تقاضا کشف خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده