تاریخ: ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۶:۳۹
بازدید: ۴۵
کد خبر: ۳۷۶۴۱۳
سرویس خبر : انرژی

بی سابقه بودن خشکسالی فعلی در تاریخ استان تهران/ باید در حوزه مصرف آب تغییر رفتار دهیم+ فیلم

بی سابقه بودن خشکسالی فعلی در تاریخ استان تهران/ باید در حوزه مصرف آب تغییر رفتار دهیم+ فیلم
‌می‌متالز - مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: اکنون در حال سپری کردن پنجمین سال خشکسالی هستیم. خشکسالی که اکنون تجربه می‌کنیم با ۱۴۰ میلی‌متر بارندگی تاکنون تقریبا در تاریخ استان تهران بی سابقه است.

به گزارش می‌متالز، اردکانی مدیرعامل آبفای استان تهران گفت: اکنون در حال سپری کردن پنجمین سال خشکسالی هستیم. خشکسالی که اکنون تجربه می‌کنیم با ۱۴۰ میلی‌متر بارندگی تاکنون تقریبا در تاریخ استان تهران بی سابقه است نقش کار‌های فرهنگی در مدیریت این خشکسالی بسیار موثر است.

او افزود: کاری که همیاران آب انجام می‌دهند در گام اول آگاهی بخشی و تغییر رفتار مصرفی است در سه سال گذشته در بخش همیاران آب تجربه خوب و موثری داشتیم امروز یک رژه مشترک از حرم عبدالعظیم با راهبری پلیس راهور داریم که به گرو‌های بدمصرف که بالای دو برابر الگو مصرف دارند تذکر و اخطار می‌دهند.

او می‌گوید: تقاضا داریم با توجه به پنجمین سال خشکسالی مردم حداقل ۲۰ درصد از مصرف آب خود را کاهش دهند. باید در حوزه مصرف آب تغییر رفتار دهیم. هر شهروند باید یک همیار آب باشد شهروندان اگر هنگام استحمام زمان را به نصف کاهش دهند این افراد همیار آب می‌شوند.

او می‌گوید: در حال حاضر ۲۷ درصد بارندگی نسبت به سال گذشته کاهش پیدا کرده است و نزدیک به ۴۵ درصد نسبت به بلندمدت کاهش داشته است باید از رفتار پرمصرفی و بدمصرفی پرهیز کنیم اکنون وضعیت سد‌ها مناسب نیست در حال حاضر وضعیت سد‌ها نسبت به سال گذشته ۶۳ میلیون مترمکعب کمتر است مردم باید در نهضت همیاران آب همراهی کنند.

تعداد بازدید : 1


منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده