تاریخ: ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۵:۵۱
بازدید: ۵۳
کد خبر: ۳۷۶۸۲۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

عقب‌نشینی ۲ درصدی بیت‌کوین از رکورد دیروز

عقب‌نشینی ۲ درصدی بیت‌کوین از رکورد دیروز
‌می‌متالز - در حالی که بیت‌کوین روز گذشته رکورد تاریخی جدیدی را به ثبت رساند، اما در معاملات امروز ۲.۳ درصد عقب‌نشینی کرد.

به گزارش می‌متالز به نقل از کوین مارکت کپ، بیت‌کوین در معاملات روز گذشته رکورد قیمتی جدیدی را به ثبت رساند، اما از صبح امروز روند کاهش قیمت را تجربه کرده و با ۲.۳ درصد افت، به ۱۰۸ هزار و ۱۵۶ دلار در هر واحد رسیده است.

به گزارش تاس، بیت‌کوین روز گذشته با لمس قیمت ۱۱۱ هزار و ۹۸۰ دلار به مرز ۱۱۲ هزار دلار رسید و بار دیگر رکود بالاترین رقم معاملاتی تاریخ مبادلات این ارز را شکست.

با احتساب کاهش امروز، ارزش کل بازار بیت‌کوین به ۲ هزار و ۱۴۹ میلیارد دلار رسیده و در ۲۴ ساعت گذشته هم بازار بیت‌کوین ۶۵ میلیارد دلار حجم خورده است.

بازنده امروز بازار هم دوج‌کوین بود که ۷.۷۵ درصد ریزش کرد و هم اکنون با قیمت ۰.۲۲۸۰ دلار بین معامله‌گران دست به دست می‌شود.

البته امروز به طور کلی شاهد بازار اصلاحی هستیم به گونه‌ای که کاردانو هم کاهش بیش از ۷ درصدی قیمت را تجربه کرد و به ۰.۷۵۹۱ دلار رسید.

در ۲۴ ساعت گذشته ارزش کل بازار جهانی ارز‌های مجازی ۳ درصد کاهش یافته و به ۳.۴۱ تریلیون دلار رسیده است.

در همین بازه زمانی این بازار ۱۵۹ میلیارد دلار هم حجم خورده است.

منبع: خبرگزاری مهر

عناوین برگزیده