تاریخ: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۷:۴۵
بازدید: ۸۷
کد خبر: ۳۷۷۳۷۶
سرویس خبر : انرژی
رئیس خانه صمت تهران:

قطعی کامل برق شرکت‌های سیمانی و فولادی اصلاح شد

قطعی کامل برق شرکت‌های سیمانی و فولادی اصلاح شد
‌می‌متالز - به گفته رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت تهران با توجه به تمهیدات صورت گرفته از سوی وزارت صمت تصمیم قطع ۱۵ روزه برق صنایع سیمان و فولاد و نیز تخصیص ارز به واحد‌های تولیدی اصلاح شد.

به گزارش می‌متالز، «سیدمحمدرضا مرتضوی» رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت تهران، ضمن اشاره به اقدامات انجام شده برای تقویت واحد‌های تولیدی - صنعتی در وزارت صنعت، معدن و تجارت، اظهار کرد: با وجود تمام مشکلات و موانعی که وجود داشته و دارد در پایان سالی که گذشت وزارت صمت مستندات خود را به بانک مرکزی برده و تاکید کرد که واحد‌های صنعتی کشور در حال تعطیل شدن هستند و نیاز به تخصیص ارز است. این وزارت‌خانه توانست بودجه لازم برای واحد‌ها را بگیرد.

وی افزود: مطالبه حل مشکلات باید از پایین به سطح بالا برسد. زمانی که تمام استانداران کشور نگران واحد‌های صنعتی باشند و تمام مدیران استانی مشکلات آن‌ها را به استانداران منعکس کنند مسائل به وزارت کشور می‌رسد و زمانی که وزیر کشور در جلسه تخصیص ارز حاضر می‌شود او نیز بیان‌کننده مشکلات واحد‌های صنعتی خواهد بود.

رئیس خانه صمت تهران خاطرنشان کرد: با این اوصاف با توجه به زنجیره‌وار بودن ارتباط بین وزارت‌خانه‌ها کسی نباید در مقابل درخواست تخصیص ارز به واحد‌های صنعتی وزارت صمت مقابله کند. این ارزی نیست که برای دلالی کالا یا سود شخصی مصرف شود این ارز استخوان‌بندی کشور را تقویت می‌کند. مستندسازی‌های علمی بوده که تاکنون چرخه تولید را از ورشکستگی‌ها عظیم نجات داده است. وزارت صنعت، معدن و تجارت در جلسه هیات دولت مستندسازی‌هایی را در چارچوب نیاز‌های فوری صنعت ارائه کرده و وزیر صمت تلاش کرده تا بتوانیم در همین شرایط سخت بخشی از مسائل صنعت‌گران را حل کنیم.

مرتضوی ضمن اشاره به اینکه با تمهیدات صورت گرفته تصمیم قطع ۱۵ روزه برق صنایع که ۲۴ اردیبهشت از طرف وزارت نیرو اجرا شده بود اصلاح و برق صنایع سیمان و فولاد از حالت قطع کامل در آمد عنوان کرد: مستندسازی‌های حوزه صنعت نسبت به گذشته بسیار علمی‌تر و تکمیل‌تر شده که امیدوارم این رویکرد استمرار داشته باشد.

وی با بیان اینکه سهم‌خواهی‌ها در هیات دولت باید به نفع کشور باشد، تاکید کرد: وقتی می‌خواهیم عملکرد یک وزارت‌خانه را مورد بررسی قرار دهیم باید ببینیم با وجود مشکلات چقدر توانسته برای حوزه خودش موثر باشد و مسائل و مشکلات واقعی بهانه و مانعش نشده است. به طورمثال زمانی که گفته می‌شود ناترازی یا کمبود انرژی وجود دارد، باید بررسی کرد که به چه کسانی باید انرژی اختصاص یابد و تشخیص داد که انرژی را برای کدام بخش می‌توان محدود کرد.

رئیس خانه صمت تصریح کرد: تمام این‌ها به مذاکراتی بستگی دارد که در هیات دولت رخ می‌دهد. به صورت خودکار نوعی سهم خواهی در این جلسات و مذاکرات به وجود می‌آید و سهم خواهی‌ها نیز از آنجا نشات می‌گیرد که هر وزیری می‌خواهد مسائل خودش را حل کند، اما تمام مسوولان باید حواسشان باشد که اولویت اول و آخر منافع ملی و کشوری است. اگر بخش صنعت برق نداشته باشد شرکت‌ها و کارخانجات یکی پس از دیگری تعطیل و ورشکست می‌شوند و بحران‌های اجتماعی به وجود می‌آید. وزارت صمت باید به این مسیر ادامه دهد و برای رفع مشکلات واحد‌های تولیدی - صنعتی به راه خود ادامه دهد.

مرتضوی ضمن اشاره به حمایت از بخش خصوصی تشریح کرد: اقداماتی که وزارت صمت تاکنون انجام داده و از این پس نیز باید به آن ادامه دهد فقط متوجه وزیر نیست و تمام معاونان باید در رساندن حقایق و رفع مسائل ناشی از مشکلات کشور اهتمام ورزند.

وی افزود: هر چقدر تلاش وزارت‌خانه بیشتر باشد و در رساندن صدای بخش صنعت در جلسات کارشناسی و دولت و شورای اقتصاد و ... از قابلیت هایش استفاده کند شاهد تقویت واحد‌های صنعتی خواهیم بود. اما متاسفانه برخی فکر می‌کنند وزارت صمت وزارت واحد‌های تولیدی - صنعتی پولدار و سرمایه‌دار است، اما این تفکر درستی نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین