تاریخ: ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۳:۳۵
بازدید: ۶۶
کد خبر: ۳۷۷۷۶۸
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در مجمع سرمایه‌گذاری بوعلی عنوان شد؛

مجمع "وبوعلی" ۲۴۰ ریال تقسیم کرد/ افزایش سرمایه "بوعلی" در دست اقدام است

مجمع
‌می‌متالز - مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سرمایه‌گذاری بوعلی با حضور ۷۸ درصدی سهامداران برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، بر اساس این گزارش، در این مجمع دکتر سعید باقرزاده، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری بوعلی در بخشی از سخنان خود به تدوین و تصویب برنامه عملیاتی و بودجه سال مالی ۱۴۰۳ اشاره کرد.

وی افزود: این برنامه منطبق با برنامه راهبردی چهار ساله شرکت تهیه شده و این اقدام در ابتدای سال مالی صورت گرفت تا مسیر شفاف و مشخصی برای تصمیم‌گیری و اجرای برنامه‌ها فراهم شود.

باقرزاده ادامه داد: ریسک‌های سیاسی، ژئوپلیتیکی و رویداد‌های غیرمنتظره بر فضای کلی بازار تأثیر منفی گذاشتند و رکود شدیدی در بازار سهام به وجود آوردند.

مدیرعامل سرمایه‌گذاری بوعلی به نظارت دقیق مالی شرکت در سال ۱۴۰۲ اشاره و تاکید کرد: مجمع عمومی عادی صاحبان سهام در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با تصویب عملکرد هیأت‌مدیره برگزار شد و صورت‌های مالی تا تاریخ ۲۱ مرداد نیز مجدداً مورد تأیید حسابرس قرار گرفت.

وی بیان کرد: نرخ بهره به‌عنوان قدرتمندترین ابزار سیاست‌گذار پولی، نقش تعیین‌کننده‌ای در هدایت کلی اقتصاد دارد. اختلاف میان نرخ بازار آزاد و نرخ توافقی ارز که در برخی مقاطع به ۱۵ تا ۳۵درصد نیز رسیده، زمینه‌ساز رانت و فساد اقتصادی در کشور شده است. تا زمانی که ارز تک‌نرخی نشود و نرخ‌ها به هم نزدیک نشوند، ثبات اقتصادی واقعی به وجود نخواهد آمد.

باقرزاده توضیح داد: محدود کردن نوسان روزانه به ۲ یا ۳درصد و اعمال تغییرات مقطعی آن توسط سیاست‌گذار، امکان کشف قیمت واقعی را کاهش داده است. باقرزاده همچنین، از افزایش سرمایه شرکت از محل سود انباشته خبر داد و بیان کرد: پس از تهیه گزارش و اخذ تأییدیه از حسابرس و بازرس قانونی، بیانیه ثبت به سازمان بورس ارائه شد و مجوز آن دریافت شد.

مدیرعامل سرمایه‌گذاری بوعلی با اشاره به افق ۴ ساله شرکت ادامه داد: افق چهارساله شرکت، حفظ جایگاه سرمایه‌گذاری بوعلی در میان چهار شرکت برتر گروه واسطه‌گری مالی از منظر بازدهی حقوق صاحبان سهام است. این هدف‌گذاری با تمرکز بر شاخص‌های عملکرد مالی، بازدهی بلندمدت و ارتقای بهره‌وری در دستور کار مدیریت قرار دارد.

باقرزاده درخصوص پرتفوی سرمایه‌گذاری شرکت توضیح داد: سرمایه گذاری‌های شرکت به خرید سهام شرکت‌های بورسی، فرابورسی و صندوق‌های طلا تخصیص یافته است. تنها ۵ درصد از سرمایه‌گذاری شرکت در بخش املاک و مستغلات انجام شده و ۱۶درصد دیگر به صندوق‌های درآمد ثابت و سپرده‌های بانکی اختصاص دارد.

وی با تاکید بر مأموریت‌های شرکت افزود: افزایش ارزش سهام و افزایش بازدهی حقوق صاحبان سهام، افزایش کارایی مالی و عملیاتی از طریق مدیریت مبتنی بر اصول ریسک و بازده، گسترش منابع مالی در کنار کاهش هزینه‌های عملیاتی به منظور افزایش سودآوری است.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری بوعلی گفت: تحقق این اهداف با تکیه بر توان تخصصی تیم مدیریتی، بهره‌گیری از ابزار‌های نوین مالی و سیاست‌گذاری اصولی در سرمایه‌گذاری‌ها پیگیری خواهد شد.

باقرزاده ادامه داد: بخش کشاورزی اصلی‌ترین محرک رشد اقتصادی در سال گذشته بوده و در ماه‌های پایانی سال، هم‌زمان با افزایش نرخ ارز، بسیاری از کشاورزان به منظور کسب درآمد ارزی بیشتر، محصولات خود را به بازار‌های صادراتی عرضه کردند.

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری بوعلی در ادامه این مجمع، با بررسی وضعیت اقتصادی کشور در سال گذشته عنوان کرد: اقتصاد ایران در سالی که گذشت، با روندی ناپایدار و رشد اقتصادی سینوسی مواجه بود.

وی با اشاره به وضعیت اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۴ گفت: اقتصاد ایالات متحده با وجود چالش‌های تورمی و سیاست‌های انقباضی فدرال رزرو، موفق شد از رکود اجتناب کند و رشد اقتصادی را تجربه نماید.

لازم به ذکر است، در این مجمع ۲۴۰ ریال سود به ازای هر سهم "وبوعلی" بین سهامداران توزیع شد.

منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده