تاریخ: ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۲:۳۷
بازدید: ۸۱
کد خبر: ۳۷۸۲۴۳
سرویس خبر : انرژی

استاندار: مصرف آب در تهران ۵ برابر دیگر استان‌ها است

استاندار: مصرف آب در تهران ۵ برابر دیگر استان‌ها است
‌می‌متالز - استاندار تهران گفت: براساس آخرین اطلاعات در حال حاضر میانگین آب شرب مصرفی در تهران پنج برابر دیگر استان‌های کشور است، در همین راستا برای جبران کم‌آبی در پایتخت تدابیری در بلندمدت و کوتاه‌مدت اندیشیده شده است.

به گزارش می‌متالز، محمدصادق معتمدیان اظهار کرد: امسال شرایط در استان تهران شرایط خاصی است و حتما با چالش جدی در حوزه آب مواجه خواهد شد.

به گفته وی، یکی از مهمترین دلایل اصلی به دلیل تراکم جمعیتی در استان است، زیرا تهران تنها استانی است که ۴۲ درصد از منابع تولیدی آب در طول سال صرف آب شرب می‌شود.

وی یادآور شد: در حالیکه این عدد در بخش مصرف آب آشامیدنی در استان تهران، در سایر استان‌ها حداکثر هشت درصد بوده و دلیل اصلی آن هم تراکم بالای جمعیتی استان است.

استاندار تهران با اشاره به اندیشیدن تدابیر بلندمدت، میان‌مدت و کوتاه‌مدت در استان، افزود: در بلندمدت مطالعات لازم برای انتقال و تامین آب خارج از حوزه‌های آبی استان انجام شده و پروژه‌های مختلفی برای توسعه این فعالیت‌ها در دستور کار استانداری قرار دارد البته همه گزینه‌ها در وزارت نیرو و آب منطقه‌ای مورد بررسی قرار گرفته است.

معتمدیان تاکید کرد: همچنین در میان‌مدت، پروژه‌های انتقال آب از سال‌ها پیش آغاز شده بودند که به دلیل کمبود منابع این پروژه‌ها به کندی پیش رفت با دستور رییس جمهور و مساعدت دستگاه‌های مختلف ما متمرکز شدیم.

وی گفت: اکنون به صورت سه شیفته طرح‌های حوزه آب در استان پیگیری می‌شود و امیدواریم این طرح‌ها در سال جاری به نتیجه برسد و تامین آب خارج از حوزه‌ای در استان تهران انجام شود هرچند که این پروژه‌ها به صورت مقطعی است که یکی از دلایل اصلی آن بارگزاری جمعیتی در استان تهران است.

معتمدیان ادامه داد: برنامه‌ها و تدابیر کوتاه‌مدت برای به نتیجه مطلوب رسیدن در حوزه آب در استان تهران روی مشارکت مردم و آموزش مصرف بهینه تمرکز شده و در همین راستا از رسانه‌ها، شبکه‌های اجتماعی، خبرگزاری‌ها و صداوسیما برای افزایش آگاهی مردم استفاده می‌کنیم.

بارگزاری‌های جمعیتی بی‌رویه در استان تهران

استاندار تهران گفت: البته به دلیل بارگزاری‌های جمعیتی که همچنان بی‌رویه در استان تهران انجام می‌شود با وجود همه محدودیت‌ها در بارگزاری‌های جدید، این اتفاق به صورت رسمی و غیررسمی و قانونی و غیرقانونی در حال انجام است.

به گفته وی، در همین راستا یکی از سیاست‌های جدی در دولت چهاردهم در استان تهران، مدیریت بارگزاری‌های جمعیتی است که باید اجرایی شود.

وی اظهار کرد: در کنار این موضوع، ۶۳ درصد از شهروندان تهرانی حدود ۲۵۰ لیتر در روز یعنی تا ۲ برابر الگوی مصرف، آب مصرف می‌کنند. این موضوعی است که مشارکت مردم و همراهی مردم را می‌طلبد.

معتمدیان با بیان اینکه از مردم درخواست همراهی داریم، یادآور شد: البته بدنبال این هستیم از طریق رسانه‌ها آموزش‌های درست و بهینه مصرف کردن و جلوگیری از اسراف را به مردم استان ارائه دهیم.

منبع: تجارت نیوز

عناوین برگزیده
آزار دادن مردم به ویژه در صدور مجوز‌ها نمونه بارز فساد است/ بخشی از ناترازی‌های موجود ناشی از نظام بروکراتیک است/ هر مساله‌ای که مانع رشد اقتصادی شود مصداق بارز فساد است/ تاکید بر راهبرد جایگزینی معدن به جای نفت/ از سازوکار خام‌فروشی در معدن جلوگیری شود
معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه شورای معاونین سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران:

آزار دادن مردم به ویژه در صدور مجوز‌ها نمونه بارز فساد است/ بخشی از ناترازی‌های موجود ناشی از نظام بروکراتیک است/ هر مساله‌ای که مانع رشد اقتصادی شود مصداق بارز فساد است/ تاکید بر راهبرد جایگزینی معدن به جای نفت/ از سازوکار خام‌فروشی در معدن جلوگیری شود