تاریخ: ۰۷ تير ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۶:۰۸
بازدید: ۴۱
کد خبر: ۳۷۸۴۲۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
مطورزاده، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:

بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج به تکالیف قانونی خود عمل کنند

بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج به تکالیف قانونی خود عمل کنند
‌می‌متالز - عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بانک در پرداخت وام ازدواج به تکالیف قانونی خود عمل کنند تا زوج‌های جوان دچار مشکل نشوند.

به گزارش می‌متالز، مصطفی مطورزاده، با اشاره به اینکه بانک‌ها باید به تکالیف قانونی خود در پرداخت تسهیلات ازدواج عمل کنند، گفت: متاسفانه؛ بانک‌ها از پرداخت وام‌های خرد و کلان امتناع می‌کنند و این موضوع نارضایتی مردم را به دنبال دارد؛ بالاخره بانک‌ها باید سرمایه‌گذاران را حمایت کنند تا بتوانند چرخ اقتصاد را بچرخانند، لذا بنگاه‌های کوچک و بزرگی که نیازمند مساعدت هستند باید تامین منابع شوند تا تولید رونق بگیرد و اگر این اتفاق نیفتد نرخ بیکاری و افزایش تورم را به دنبال خواهیم داشت.

وی افزود: ما حتی شاهد هستیم که گا‌ها بانک‌ها به تکالیف قانونی خودشان هم عمل نمی‌کنند به طور مثال قانون به بانک‌ها تکلیف کرده است که پرداخت وام‌های ازدواج در اسرع وقت صورت پذیرد، اما اکنون شاهدیم که زوج‌های جوان چندین ماه در صف دریافت وام ازدواج هستند که این موضوع اصلا پذیرفتنی نیست.

این نماینده مردم در مجلس اظهار کرد: بانک‌ها باید نقش خود را برای بهبود وضعیت اقتصادی ایفا کنند، اما اکنون چنین چیزی را نمی‌بینیم و وقتی بانک‌ها به وظایف قانونی خود عمل نکنند؛ قطعا موجبات نارضایتی مردم را فراهم می‌کنند؛ لذا بانک‌ها باید در پرداخت تسهیلات بر اساس تکالیف قانونی خود عمل کنند تا اینکه مردم سرگردان نشوند.

مطورزاده گفت: بانک مرکزی و وزارت اقتصاد باید در این زمینه نقش خود را به درستی ایفا کنند و به بانک‌ها دستور دهند تا بر اساس قانون پرداخت وام‌ها به ویژه وام ازدواج را انجام دهند تا مردم دچار مشکل نشوند.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده