
به گزارش میمتالز، محمدرضا تابش، نماینده ادوار مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی و رئیس هیات مدیره شرکت چادرملو، طبق سنت هرساله با حضور در این مراسم معنوی، ضمن دیدار با فرزند و خانواده شهید عاصیزاده، یاد و خاطره این شهید والامقام را گرامی داشت.
در این مراسم که در فضایی آکنده از عزای حسینی برگزار شد، حجتالاسلاموالمسلمین ناصری، نماینده ولی فقیه در استان یزد و امام جمعه این شهر، به همراه حجتالاسلام سیداسماعیل شاکر، امام جمعه اردکان، حضور داشتند. حجتالاسلام ناصری در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، به نقش برجسته سردار ذبیحالله عاصیزاده در دفاع از میهن اسلامی اشاره کرد و از ایثار و فداکاری شهدا تجلیل نمود.
این مراسم با حضور پرشور مردم و عزاداران حسینی، جلوهای از ارادت اهالی اردکان به شهدا و ارزشهای انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشت.