تاریخ: ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۲:۱۲
بازدید: ۹۳
کد خبر: ۳۸۰۵۶۴
سرویس خبر : انرژی
سنگدوینی مطرح کرد:

بررسی اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جلسه کمیسیون مشترک انرژی و صنایع مجلس

بررسی اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جلسه کمیسیون مشترک انرژی و صنایع مجلس
‌می‌متالز - رئیس کمیسیون مشترک انرژی و صنایع مجلس در تشریح جلسه این کمیسیون، گفت: جلسه امروز با حضور نمایندگان عضو کمیسیون، مسوولان شرکت ملی صنایع پتروشیمی و معاون وزیر نفت با موضوع بررسی اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی، برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، رمضانعلی سنگدوینی در تشریح اولین جلسه کمیسیون مشترک انرژی و صنایع مجلس در (۰۶ مردادماه)، گفت: این کمیسیون درباره اساسنامه‌های شرکت‌های تابعه وزارت نفت جلساتی برگزار خواهد کرد و این جلسه با موضوع بررسی اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران با حضور اعضای هیات رئیسه، نمایندگان کمیسیون، اعضای دولت از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، "عباس‌زاده"معاون وزیرنفت، کارشناسان سازمان امور اداری و استخدامی و مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

وی با اشاره به جلسه امروز کمیسیون مشترک، افزود: حدود ۲ ساعت این جلسه به طول انجامید و روی کلیات اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی بحث و تبادل نظر شد و نقطه نظراتی هم درباره اساسنامه از دولتی‌ها همچنین نمایندگان عضو کمیسیون شنیده شد. قرار براین شد که بعد از دریافت نظرات دولت و وزارت نفت و سازمان امور اداری و استخدامی درباره اساسنامه، به منظور بررسی استفساریه؛ هفته آینده این جلسه ادامه پیدا کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس، مطرح کرد: در ترکیب اعضای کمیسیون مشترک ۱۲ نفر از کمیسیون صنایع و معادن مجلس و ۱۱ نفر از کمیسیون انرژی مجلس حضور دارند، همچنین اعضای کمیسیون صنایع مجلس خصوصا "حسینی‌کیا" در راستای ایجاد اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی زحمات بسیاری را متحمل شدند.

رئیس کمیسیون مشترک انرژی و صنایع مجلس خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه هیات رئیسه مجلس موضوع اساسنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی را به کمیسیون مشترک انرژی و صنایع مجلس سپرده است، آن را پیگیری خواهیم کرد؛ و تلاش خواهیم کرد که هرچه سریعتر بررسی اساسنامه را پیش برده و با برنامه‌ریزی دقیق و با تشکیل جلسات در نهایت طرح اساسنامه را به صحن علنی برسانیم.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده