تاریخ: ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۹:۳۴
بازدید: ۴۵
کد خبر: ۳۸۰۶۵۱

مصرف ۵۱۰ میلیون مترمکعبی ذخایر سد‌ها در یک هفته اخیر

مصرف ۵۱۰ میلیون مترمکعبی ذخایر سد‌ها در یک هفته اخیر
‌می‌متالز - در یک‌هفته اخیر (منتهی به ۰۴ مردادماه) ۵۱۰ میلیون مترمکعب از ذخایر سد‌های کشور صرف مصارف شرب، کشاورزی و صنعت، و بخش اندکی تولید برق شده است.

به گزارش می‌متالز، در ۳۰۸ روز ابتدایی سال آبی جاری (از ابتدای مهرماه ۱۴۰۳ تا چهارم مردادماه ۱۴۰۴) در مجموع ۲۳ میلیارد و ۵۰ میلیون مترمکعب آب وارد سد‌های ایران شده که نسبت به ورودی ۳۹ میلیارد و ۹۱۰ میلیون مترمکعبی آب به سد‌ها در مدت مشابه سال آبی گذشته، کاهشی ۴۲ درصدی داشته است.

همچنین در این مدت، به‌منظور تأمین آب شرب، کشاورزی، صنعت و مباحث زیست‌محیطی، ۲۴ میلیارد و ۷۳۰ میلیون مترمکعب آب از سد‌های کشور رهاسازی شده است که نسبت به خروجی ۳۱ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعبی آب در مدت مشابه سال آبی قبل از سدها، کاهشی ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد.

در زمان حاضر با وجود ۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون مترمکعب آب ذخیره‌شده در سد‌های کشور، ۴۴ درصد ظرفیت مخازن سد‌ها پُر و ۵۶ درصد این ظرفیت خالی است.

میزان ذخایر سد‌های کشور در تاریخ ۲۸ تیرماه بالغ بر ۲۳ میلیارد و ۱۱۰ میلیون مترمکعب بود؛ درواقع در یک‌هفته اخیر (منتهی به ۰۴ مردادماه) ۵۱۰ میلیون مترمکعب از ذخایر سد‌های کشور صرف مصارف شرب، کشاورزی و صنعت، و بخش اندکی تولید برق شده است.

میزان ذخایر آبی سد‌ها در روز چهارم مردادماه ۱۴۰۳ بالغ بر ۳۰ میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود که مقایسه این رقم با حجم فعلی ذخایر آبی سدها، نشان‌دهنده کاهش ۲۶ درصدی است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده