تاریخ: ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۳۳
بازدید: ۵۷
کد خبر: ۳۸۰۸۸۲
سرویس خبر : آهن و فولاد
بررسی پیامد‌های بحران انرژی بزرگ‌ترین تولیدکنندگان کشور در گفت‌و‌گو با بهرام سبحانی؛

سود فولاد آب رفت؛ زنگ خطر سرمایه‌گذاری

سود فولاد آب رفت؛ زنگ خطر سرمایه‌گذاری
‌می‌متالز - بهرام سبحانی، رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به توقف تولید و افزایش هزینه‌های ثابت نظیر حقوق پرسنل، هشدار داد در صورت تداوم بحران و نبود راهکار، انگیزه سرمایه‌گذاری و توسعه در بزرگ‌ترین شرکت‌های فولادی کشور کاهش یافته و این صنعت در معرض آسیب‌های جدی قرار می‌گیرد.

به گزارش می‌متالز، بهرام سبحانی رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با اشاره به کاهش سودآوری در شرکت‌های فولادی کشور به دلیل بحران انرژی، اظهار کرد: بحران انرژی در ایران، سود صنایع فولادی را به شدت کاهش داده است؛ در شرایط فعلی و با توقف‌های مکرر خطوط تولید، هزینه‌هایی مانند حقوق پرسنل و سایر هزینه‌های ثابت همچنان باقی می‌ماند، در حالی که تولید کاهش یافته و درآمد شرکت‌ها افت محسوسی پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: اگر چالش انرژی رفع نشود، کاهش سود روندی ادامه‌دار خواهد داشت و چه بسا بسیاری از شرکت‌ها با بحران جدی برای ادامه فعالیت مواجه شوند.

رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران افزود: تداوم این شرایط، نه تنها انگیزه سرمایه‌گذاری در صنعت فولاد را کاهش می‌دهد، بلکه توسعه آتی شرکت‌های فولادی کشور را نیز با ابهام رو‌به‌رو می‌کند.

وی با بیان اینکه صنعت فولاد در خط مقدم رونق اقتصادی کشور قرار دارد و هرگونه آسیب به این صنعت، تبعات گسترده‌ای برای کل اقتصاد به همراه خواهد داشت، تاکید کرد: ضروری است سیاست‌گذاران و مسئولان هرچه سریع‌تر راهکار‌های اساسی برای تأمین پایدار انرژی صنایع به ویژه فولاد اندیشیده و اجرا کنند تا از توقف تولید، کاهش درآمد و آسیب به این بخش حیاتی جلوگیری شود.

سبحانی در خصوص میزان کاهش سود شرکت‌های فولادی در کشور اظهار کرد: هنوز شاخص رسمی در این زمینه به دست نیامده، اما شرکت‌هایی که خودتامینی برق داشته‌اند به نسبت دیگر شرکت‌ها شرایط بهتری را دارند.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

عناوین برگزیده