تاریخ: ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۲:۰۸
بازدید: ۱۱۷
کد خبر: ۳۸۱۰۵۱
سرویس خبر : انرژی

ظرفیت تولید نیروگاه‌های حرارتی ۴ هزار مگاوات افزایش یافت

ظرفیت تولید نیروگاه‌های حرارتی ۴ هزار مگاوات افزایش یافت
‌می‌متالز - معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی گفت: ظرفیت تولید نیروگاه‌های حرارتی کشور نسبت به سال گذشته چهار هزار مگاوات افزایش یافته است.

به گزارش می‌متالز، ناصر اسکندری درباره آخرین وضعیت نیروگاه‌های کشور خاطرنشان‌ کرد: امسال تعمیرات نیروگاه‌ها با کیفیت مناسبی انجام شده و وضعیت عمومی آنها مطلوب ارزیابی می‌شود.

وی افزود: نزدیک به ۱۰۲ هزار مگاوات تعمیرات پیش‌بینی‌شده به‌طور کامل اجرا شده و اکنون نیروگاه‌ها با آمادگی ۹۸ درصدی در حال بهره‌برداری هستند.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی ادامه‌ داد: امسال تولید نیروگاه‌های حرارتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵.۶ درصد افزایش یافته و در زمینه تأمین اوج مصرف نیز بیش از ۷۵۰ هزار مگاوات رفع محدودیت صورت گرفته و مشکلات نیروگاه‌های محدود نیز برطرف شده است.

اسکندری به افزایش ظرفیت تولید نیروگاه‌های حرارتی به میزان چهار هزار مگاوات اشاره کرد و گفت: از محل ارتقای واحد‌های گازی، ۶۷۰ مگاوات به ظرفیت شبکه افزوده شد و همچنین ۲ هزار و ۴۵۵ مگاوات ظرفیت جدید احداث و به شبکه متصل شده است.

وی بیان‌داشت: در مجموع، نیروگاه‌های حرارتی از بازده مطلوبی برخوردارند و با توجه به اینکه در پایان سال گذشته در حوزه راندمان به عدد ۳۹.۶۸ رسیدیم، انتظار می‌رود امسال وضعیت بهتری را تجربه کنیم.

معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی، درباره ذخیره‌سازی سوخت برای فصل سرد نیز گفت: شرایط ذخیره‌سازی سوخت در سال جاری نسبت به سال گذشته مناسب‌تر است. تاکنون بیش از ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر سوخت در نیروگاه‌ها ذخیره شده که حدود ۷۵ درصد ظرفیت آنها را تشکیل می‌دهد. امیدواریم با آمادگی کامل تابستان را پشت سر گذاشته و به استقبال فصل زمستان برویم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم