
به گزارش میمتالز، ناصر عتباتی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی به همراه مجیدی دادستان مرکز، رئیس دادگستری و دادستان ماکو و تعدادی از مدیران منطقه آزاد ماکو ظهر روز پنجشنبه ۱۶ مردادماه با حضور در کارخانه سیمان مهر ماکو از آن بازدید کردند.
عتباتی در حاشیه این بازدید گفت با توجه به وجود پروندههای قضایی این کارخانه و نیز با توجه تعطیلی آن برای بررسی مشکلات و مسائل این کارخانه بازدیدی به عمل آمد.
وی افزود: یکی از مشکلات این کارخانه که موجب تعطیلی آن هم شده است اختلافات مالی مدیران با سرمایهگذار است که در دستگاه قضایی دارای پرونده است و پس از صدور حکم تعیین تکلیف خواهد شد.
عتباتی بیان کرد: دیگر مشکل کارخانه اختلافات مدیران و سهامداران هست که ان شاءالله طی جلساتی حل و فصل خواهد شد تا کارخانه در سریعترین زمان ممکن به چرخه تولید برگردد.
شایان ذکر است در صورت حل مشکلات این کارخانه زمینه اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر فراهم خواهد شد.
منبع: خبرگزاری میزان