تاریخ: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۱:۲۱
بازدید: ۱۵
کد خبر: ۳۸۲۵۸۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در معاملات سوم شهریور

ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا از ۷.۴ همت گذشت

ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا از ۷.۴ همت گذشت
‌می‌متالز - روز گذشته در بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران در مجموع ۹۴۲ میلیون و ۵۸۹ هزار و ۵۵۷ قرارداد به ارزش ۷ هزار و ۴۹۱ میلیارد تومان منعقد شد.

به گزارش می‌متالز، در دادوستد‌های روزگذشته بازار گواهی سپرده کالایی ۹۴۰ هزار و ۱۰۸ گواهی شمش طلا به ارزش ۹۷۶ میلیارد تومان، ۱۰۸هزار و ۲۱۳ گواهی شمش نقره به ارزش ۱۳ میلیارد تومان، هزار و ۸۱۶ گواهی سکه به ارزش ۱۵۸میلیارد تومان و ۷۷هزار و ۱۲۴گواهی زعفران به ارزش ۹ میلیارد تومان فروخته شد.

معامله بیش از ۹۴۰ میلیون واحد سرمایه‌گذاری صندوق‌های کالایی

همچنین در معاملات روز گذشته بازار مشتقه و مالی، ۹۴۰ میلیون و ۸۷۶ هزار و ۲۵۶ واحد صندوق کالایی به ارزش ۶ هزار و ۱۶۷ میلیارد تومان دست به دست شد. بیشترین ارزش معاملات نیز به صندوق طلای عیار مفید (عیار) اختصاص یافت.

۶ هزار قرارداد آتی منعقد شد

در دادوستد‌های روز گذشته بازار قرارداد‌های آتی ۶ هزار و ۴۶۰ قرارداد آتی کالایی به ارزش ۱۱۹میلیارد تومان منعقد شد. روز گذشته شاهد بیشترین حجم معاملات در قرارداد‌های آتی شمش نقره بودیم به طوری که بیش از ۳۸ درصد حجم معاملات قرارداد‌های آتی این روز را به خود اختصاص داد. بیشترین ارزش معاملات نیز متعلق به نماد لوتوس بوده که در مجموع تمام قرارداد‌های آتی این نماد، حدود ۸۳ میلیارد تومان رسید.

دادوستد ۵۱۱ هزار قرارداد اختیار معامله

روز گذشته همچنین ۵۱۱ هزار و ۳۵۰ قرارداد اختیار معامله کالایی به ارزش ۳۳ میلیارد تومان منعقد شد. روز گذشته در چهار نماد شمش طلا، صندوق طلای لوتوس، جواهر و کهربا معامله انجام شد که بیشترین ارزش معاملات در قرارداد‌های اختیار معامله به صندوق طلای لوتوس اختصاص یافت. در این روز حجم معاملات تمام قرارداد‌های اختیار معامله نماد صندوق طلای لوتوس ۵۰۵،۷۳۵ قرارداد بود.

همچنین روز گذشته ۶۸ هزار و ۲۳۰ اوراق سلف موازی استاندارد به ارزش ۱۵ میلیارد تومان دادوستد شد.

منبع: کالاخبر

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده