تاریخ: ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۷:۴۲
بازدید: ۴۳۹
کد خبر: ۳۸۴۸۳۴
سرویس خبر : مسکن و ساختمان

کارنامه ضعیف بنیاد مسکن در واگذاری زمین نهضت ملی و جوانی جمعیت

کارنامه ضعیف بنیاد مسکن در واگذاری زمین نهضت ملی و جوانی جمعیت
‌می‌متالز - در حالی مطابق قانون جهش تولید مسکن و طرح جوانی جمعیت، بنیاد مسکن مکلف به تأمین و واگذاری یک میلیون قطعه زمین در روستاهاست که تاکنون تنها حدود ۱۲۵۰۰ قطعه واگذار شده است.

به گزارش می‌متالز، بر اساس قانون جهش تولید مسکن، دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های دولتی موظف به تأمین بخشی از زمین مورد نیاز ساخت واحد‌های حمایتی نهضت ملی مسکن هستند. در این زمینه، «بنیاد مسکن انقلاب اسلامی» نیز مکلف به تأمین یک میلیون قطعه زمین در قالب قانون جهش تولید مسکن و طرح جوانی جمعیت شده است.

در همین رابطه، رئیس بنیاد مسکن، اواسط ماه جاری با یادآوری این‌که مطابق قوانین بالادستی (قانون جهش تولید مسکن و واگذاری زمین به متقاضیان طرح جوانی جمعیت) بنیاد مسکن ملزم به تأمین یک میلیون قطعه زمین به متقاضیان در روستاهاست، گفته بود: از ابتدای اجرای طرح تاکنون ۶۳۴ هزار و ۳۷۱ قطعه زمین در مجموع به مساحت ۱۶ هزار و ۸۵۰ هکتار تأمین و در سامانه طرح‌های حمایتی مسکن نیز ثبت شده است.

وی یادآور شد: از این میزان، ۱۵ هزار و ۶۱۰ هکتار در قالب ۴۹۸ هزار و ۶۹۵ قطعه در دولت قبل و ۱۲۰۰ هکتار در قالب ۳۵ هزار و ۷۶۷ قطعه در دولت چهاردهم تأمین شده است.

رئیس بنیاد مسکن همچنین گفت: در نهضت ملی مسکن و طرح جوانی جمعیت تاکنون ۱۲ هزار و ۴۲۶ قطعه زمین واگذار شده که سهم دولت قبل ۱۰ هزار و ۱۴۵ قطعه و سهم دولت چهاردهم ۲۲۸۱ قطعه بوده است.

«غلامرضا صالحی» فروردین ماه امسال نیز اعلام کرده بود: یک میلیون قطعه زمین مسکونی در بیش از ۴۰۰۰ روستا تملک شده و بنیاد مسکن آمادگی دارد سالانه ۲۰۰ هزار قطعه زمین برای متقاضیان واگذار کند.

با وجود عملکرد اعلام‌شده، مقایسه سهم دولت قبل و دولت چهاردهم در تأمین و واگذاری زمین نشان می‌دهد بخش قابل‌توجهی از تعهدات همچنان بر زمین مانده و تحقق کامل تکلیف قانونی تأمین یک میلیون قطعه زمین نیازمند شتاب‌دهی جدی‌تر به روند واگذاری‌ها در دوره فعلی است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین