تاریخ: ۲۷ مهر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۱:۱۷
بازدید: ۳۱۸
کد خبر: ۳۸۷۴۱۰
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
«جام» هم از راه رسید

پذیره‌نویسی بیست‌وهشتمین صندوق طلا از فردا در بورس کالا

پذیره‌نویسی بیست‌وهشتمین صندوق طلا از فردا در بورس کالا
‌می‌متالز - پذیره‌نویسی بیست‌وهشتمین صندوق سرمایه‌گذاری مبتنی بر کالای فارابی با نماد «جام» از فردا (دوشنبه ۲۸ مهرماه) به مدت سه روز کاری در بورس کالای ایران آغاز می‌شود.

به گزارش می‌متالز، صندوق سرمایه‌گذاری مبتنی بر کالای فارابی (جام) در نظر دارد واحد‌های سرمایه‌گذاری خود را براساس مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار و مشخصات اعلامیه پذیره‌نویسی، از طریق بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری (قابل معامله) بورس کالای ایران پذیره‌نویسی کند.

نوع این صندوق، صندوق سرمایه‌گذاری در انواع اوراق بهادار مبتنی بر فلز طلا که در بورس پذیرفته شده، بوده و هدف از تشکیل آن، جمع آوری سرمایه از سرمایه‌گذاران و اختصاص آن‌ها به خرید انواع اوراق بهادار مبتنی بر کالا به منظور کاهش ریسک سرمایه‌گذاری، بهره گیری از صرفه جویی‌های ناشی از مقیاس و تامین منافع برای سرمایه‌گذاران است.

براساس اعلامیه پذیره‌نویسی صندوق، تعداد واحد‌های سرمایه‌گذاری قابل انتشار این صندوق، یک میلیارد واحد است که در قالب واحد‌های سرمایه‌گذاری عادی پذیره‌نویسی می‌شود.

معاملات ثانویه واحد‌های سرمایه‌گذاری این صندوق نیز بعد از پایان دوره پذیره‌نویسی و ثبت صندوق در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری بورس کالای ایران آغاز می‌شود.

گفتنی است هم اکنون صندوق‌های سرمایه‌گذاری مبتنی بر طلا با نماد‌های رزگلد، گلدا، ریتون، زرگر، درنا، رز، امرالد، گلدیس، زمرد، قیراط، آتش، درخشان، زروان، لیان، تابش، جواهر، آلتون، ناب، گنج، نفیس، زرفام، مثقال، کهربا، عیار، گوهر، زر و طلا در بازار سرمایه ایران فعال هستند و با اضافه شدن صندوق طلای جام تعداد آن به ۲۸عدد خواهد رسید.

جزئیات پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری مبتنی بر کالای فارابی در لینک زیر قابل مشاهده است:

جزئیات پذیره‌نویسی صندوق سرمایه‌گذاری مبتنی بر کالای فارابی

منبع: کالاخبر

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین