تاریخ: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۱۹
بازدید: ۳۰۶
کد خبر: ۳۸۸۳۶۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

اختصاص ۳۰ میلیارد تومان به تالار فرهنگ سنندج/ درخواست استاندار از وزیر ارشاد

اختصاص ۳۰ میلیارد تومان به تالار فرهنگ سنندج/ درخواست استاندار از وزیر ارشاد
‌می‌متالز - استاندار کردستان از اختصاص ۳۰ میلیارد تومان بودجه از محل معادن به پروژه تالار فرهنگ سنندج خبر داد.

به گزارش می‌متالز، آرش لهونی صبح امروز در جریان بازدید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از ساختمان در حال تکمیل تالار مرکزی شهر سنندج اظهار کرد: تکمیل پروژه تالار مرکزی سنندج یکی از مطالبات اصلی مردم به ویژه هنرمندان، نیاز‌های ضروری منطقه و از اولویت‌های دولت است؛ که در صورت اتمام می‌توان برنامه‌های منطقه‌ای برگزار کرد.

وی با اشاره به اینکه این پروژه در حال حاضر ۹۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: تاکنون ۲۴۰ میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است.

استاندار کردستان با بیان اینکه این پروژه به عنوان پروژه اولویت‌دار ویژه سفر در پیش‌روی رئیس‌جمهور معرفی شده است، تصریح کرد: اکنون ۵۸۵ میلیارد تومان از محل توازن برای این پروژه در حساب ارشاد در نظر گرفته شده که اگر وزیر ارشاد دستور تخصیص و برداشت آن بدهند، اعتبار لازم مانده پروژه و تجهیزات را تأمین خواهد کرد.

وی از اختصاص ۳۰ میلیارد تومان بودجه از محل معادن به این پروژه خبر داد و در واکنش به طرح زمان ۱.۵ ساله پیمانکار گفت: باید این پروژه شش ماهه به اتمام برسد چراکه کار‌های آن‌چنانی نمانده که این همه نیاز به زمان داشته باشد.

لهونی بیان کرد: اخیراً دیداری هم با رئیس سازمان برنامه و بودجه داشتم که دستورات لازم را به زیرمجموعه داد که امیدواریم وزیر ارشاد نیز دستور و پیگیری لازم داشته باشد.

استاندار کردستان با ابراز خرسندی از دستور وزیر ارشاد بابت اعزام هیاتی ویژه پیگیری این پروژه اظهار داشت: با این وجود، عملاً کار‌ها تسریع خواهد یافت.

کیومرث حبیبی، معاون عمرانی استاندار کردستان نیز خاطرنشان کرد: پروژه تالار فرهنگ سنندج در هفت فاز احداث می‌شود که پنج فاز آن تاکنون به اتمام رسیده است. چند درصد باقی‌مانده مستلزم ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده