تاریخ: ۱۹ آبان ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۲:۵۹
بازدید: ۱۶۴
کد خبر: ۳۸۹۶۸۳
سرویس خبر : آهن و فولاد

۴ میز تخصصی در بخش صنایع فولاد و شکر راه‌اندازی می‌شود

۴ میز تخصصی در بخش صنایع فولاد و شکر راه‌اندازی می‌شود
‌می‌متالز - سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت گفت: چهار میز کارشناسی تخصصی در بخش صنایع فولاد و شکر برای ایجاد هم‌افزایی بین بخش خصوصی و دولت تشکیل می‌شود.

به گزارش می‌متالز، مهرام روانبخش با اشاره به تدوین آئین‌نامه‌های میز‌های تخصصی فولاد و شکر اظهار کرد: هدف از این ساختارها، مشارکت بخش خصوصی در سیاست‌گذاری و انتقال داده‌های کارشناسی از میدان به بدنه اجرایی اداره کل صمت است.

وی به ناترازی انرژی در استان اشاره کرد و افزود: خوزستان از معدود استان‌هایی است که مازاد تولید برق دارد و نباید مانند استان‌های کم‌برق با آن برخورد شود. صنایع بزرگ باید در بازه سه تا پنج ساله ملزم به احداث نیروگاه شوند تا برق آزادشده به مصرف بخش خصوصی برسد.

روانبخش با اشاره به چالش‌های حوزه آب نیز گفت: خوزستان می‌تواند با احداث چهار آب‌شیرین‌کن در بندر امام، نیاز‌های آبی خود را تأمین کند؛ همان‌طور که استان‌هایی، چون یزد و کرمان با پروژه‌های بزرگ، آب را به کویر منتقل کرده‌اند.

سرپرست صمت خوزستان در ادامه به موضوع واردات گوشت اشاره و تصریح کرد: مشکل اصلی نه در صدور مجوز، بلکه در نبود زیرساخت‌های قرنطینه و سردخانه در استان است.

وی از امضای تفاهم‌نامه میان اداره کل صمت و سازمان جهاد کشاورزی خوزستان خبر داد و گفت: دبیرخانه مشترکی برای هماهنگی در اجرای مگاپروژه‌ها تشکیل شده که هدف آن جلوگیری از توسعه پراکنده و رفع ناهماهنگی میان دستگاه‌هایی، چون شیلات، آب و جهاد کشاورزی است.

روانبخش همچنین از مطالعه طرح احداث یک شهرک صنعتی هزار تا هزار و پانصد هکتاری در مسیر اهواز به اندیمشک خبر داد و افزود: احداث نیروگاه در کنار این شهرک نیز پیش‌بینی شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین