تاریخ: ۱۰ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۱:۰۸
بازدید: ۱۹۱
کد خبر: ۳۹۱۲۵۱
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
در معاملات روز گذشته

ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا از ۱۶ همت گذشت

ارزش معاملات بازار مشتقه و مالی بورس کالا از ۱۶ همت گذشت
‌می‌متالز - روز گذشته در بازار مشتقه و مالی بورس کالای ایران بالغ بر یک میلیارد و ۹۰۱ میلیون قرارداد به ارزش ۱۶هزار و ۵۷ میلیارد تومان منعقد شد.

به گزارش می‌متالز، در دادوستد‌های روز ۰۹ آذرماه بازار گواهی سپرده کالایی، یک میلیون و ۸۴۶ هزار و ۸۲۴ گواهی شمش طلا به ارزش ۲ هزار و ۹۴۴ میلیارد تومان، ۷۹۷هزار و ۸۵۵ گواهی شمش نقره به ارزش ۱۷۶ میلیارد تومان، ۲ هزار و ۲۱۸ گواهی سکه به ارزش ۲۷۱ میلیارد تومان و ۸۴۵ هزار و ۹۱۴ گواهی زعفران به ارزش ۱۴۲ میلیارد تومان فروخته شد.

معامله بیش از یک میلیارد واحد صندوق کالایی

همچنین در معاملات روز یکشنبه بازار مشتقه و مالی، یک میلیارد و ۸۹۷ میلیون و ۵۴۶ هزار و ۱۶۵واحد صندوق کالایی به ارزش ۱۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان دست به دست شد.

۲۲ هزار قرارداد آتی منعقد شد

همچنین در دادوستد‌های روز گذشته بازار قرارداد‌های آتی ۲۲ هزار و ۸۷۱ قرارداد آتی کالایی به ارزش ۲۲۶ میلیارد تومان منعقد شد. روز گذشته شاهد بیشترین حجم معاملات در قرارداد‌های آتی شمش نقره بودیم که بیش از ۸۳ درصد حجم معاملات قرارداد‌های آتی این روز را به خود اختصاص داد. بیشترین ارزش معاملات متعلق به نماد لوتوس بود که در مجموع تمام قرارداد‌های آتی این نماد به حدود ۱۰۵ میلیارد تومان رسید.

دادوستد ۳۸۲ هزار قرارداد اختیار معامله

روز گذشته همچنین ۳۸۲ هزار و ۶۲۱ قرارداد اختیار معامله کالایی به ارزش ۳۲ میلیارد تومان منعقد شد. روز گذشته در چهار نماد شمش طلا، جواهر، صندوق طلای لوتوس و کهربا معامله انجام شد که بیشترین ارزش معاملات به قرارداد‌های اختیار معامله لوتوس اختصاص یافت. در این روز حجم معاملات تمام قرارداد‌های اختیار معامله صندوق طلای لوتوس ۳۶۲،۰۱۳ قرارداد بود.

منبع: کالاخبر

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده