تاریخ: ۱۱ آذر ۱۴۰۴ ، ساعت ۱۲:۲۹
بازدید: ۱۲۷
کد خبر: ۳۹۱۳۱۴

انجام ۳۰۰ پرواز هفتگی بین ایران و امارات

انجام ۳۰۰ پرواز هفتگی بین ایران و امارات
‌می‌متالز - وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ریشه‌دار بودن پیوند‌های تاریخی و فرهنگی ایران و امارات بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و تقویت روابط همسایگی تأکید کرد.

به گزارش می‌متالز، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی در مراسم گرامی‌داشت پنجاه‌وچهارمین سالروز ملی امارات متحده عربی، روابط ایران و امارات را ریشه‌دار در پیوند‌های تاریخی، جغرافیایی و فرهنگی دانست و اظهار کرد: این پیوند‌ها بنیانی محکم برای توسعه مناسبات دو کشور است.

وی با اشاره به حضور بیش از ۵۰۰ هزار ایرانی در امارات و انجام حدود ۳۰۰ پرواز هفتگی میان دو کشور، این سطح از تعاملات را نشانه‌ای از عمق روابط مردمی دانست و امارات را یکی از شرکای مهم تجاری ایران معرفی کرد. وزیر راه افزود ظرفیت همکاری‌های اقتصادی فراتر از سطح فعلی است و باید فرصت‌های تازه‌ای برای همکاری ایجاد شود.

صادق همچنین به برگزاری نخستین کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور ابراز امیدواری کرد: نشست دوم به‌زودی در تهران برگزار شود.

وی از مواضع سازنده امارات در محکومیت تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی قدردانی و بر ضرورت همبستگی منطقه‌ای برای تقویت صلح و ثبات تأکید کرد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین