تاریخ: ۱۴ دی ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۰:۵۶
بازدید: ۲۸۰
کد خبر: ۳۹۳۸۸۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

فتح‌زاده: ۶۵۰ معدن ثبت شده آذربایجان شرقی، پروانه فعالیت دارند

فتح‌زاده: ۶۵۰ معدن ثبت شده آذربایجان شرقی، پروانه فعالیت دارند
‌می‌متالز - رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی گفت: ۶۵۰ معدن ثبت شده استان، پروانه فعالیت دارند.

به گزارش می‌متالز، حیدر فتح‌زاده روز یکشنبه در نشستی با مدیران سازمان صمت استان و شرکت مس سونگون، اظهار کرد: یک درصد خسارات معادن، منابع مصرف متعددی در اصلاح و جبران خسارات وارده معادن به بخش‌های کشاورزی، محیط زیست، بهداشت و ... دارد.

وی تصریح کرد: مصوب ۹ ماهه سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی معادن در آذربایجان شرقی ۱،۶ همت بوده که عملکرد استان در این زمینه ۳.۶ همت و در واقع درصد تحقق آن ۲۵۹ درصد بوده است.

وی تاکید کرد: مکاتباتی با سازمان حفاظت محیط زیست استان در ارتباط با بحث آلایندگی شرکت مس سونگون به‌ویژه در پایین دست رود ارس صورت گرفته و لازم است اقدامات پیشگیرانه زیست‌محیطی در راستای آن به صورت جدی پیگیری و اجرا شود.

فتح‌زاده یادآور شد: در استان حدود ۶۵۰ معدن ثبت شده دارای پروانه فعالیت وجود دارد که ۲۴۷ مورد آن معدن شن و ماسه بوده و ۱۸۰ مورد نیز معدن پوکه است، از نظر درآمدی دو معدن مس سونگون و مس انجرد مهم‌ترین معادن استان به شمار می‌روند و وزنه تعیین‌کننده نیز مس سونگون است.

وی خاطرنشان کرد: باید حضور دستگاه‌های نظارتی و شورای عالی معادن را در ارتباط با یک درصد خسارات معادن موضوع جز ۷ بند ب ماده ۴۸ قانون برنامه هفتم پررنگ کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین