تاریخ: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ ، ساعت ۲۳:۲۷
بازدید: ۱۰۲۰
کد خبر: ۳۹۵۳۲۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
سنگدوینی:

تقویت کالابرگ از نقاط برجسته بودجه ۱۴۰۵ است

تقویت کالابرگ از نقاط برجسته بودجه ۱۴۰۵ است
‌می‌متالز - عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس، گفت: بودجه سال ۱۴۰۵ نقاط برجسته مختلفی دارد که یکی از مهم‌ترین آنها تقویت در اجرای طرح کالابرگ است.

به گزارش می‌متالز، رمضانعلی سنگدوینی، گفت:بودجه سال ۱۴۰۵ نقاط برجسته مختلفی دارد که یکی از مهم‌ترین آنها تقویت اجرای طرح کالابرگ است.

وی افزود: دولت در لایحه بودجه آورده بود که مالیات بر ارزش افزوده از ۱۰ درصد به ۱۲ درصد افزایش یابد که این موضوع در مصوبه کمیسیون تلفیق به همان ۱۰ درصد قبلی بازگردانده شد و این یکی از مهم‌ترین اقدامات مجلس در روند بررسی و تصویب لایحه بودجه است.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس، اظهارداشت:همچنین افزایش حقوق کارکنان به میزان تا ۴۳ درصد، از مهم‌ترین امتیازات بودجه است که در کمیسیون تلفیق به تصویب رسید.

سنگدوینی خاطرنشان کرد:علاوه بر این طبق مصوبه مجلس حقوق دریافتی در هر ماه تا سقف ۴۰ میلیون تومان از پرداخت مالیات معاف است، همچنین حقوق دریافتی ۴۸۰ میلیون تومانی در طول سال از پرداخت مالیات معاف خواهد بود.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس شورای اسلامی افزود: مصوبات کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه هم اکنون در صحن مجلس در حال بررسی است و پس از اتمام جلسات علنی مجلس و تصویب گزارش کمیسیون تلفیق و تایید آن توسط شورای نگهبان، این مصوبات به قانون تبدیل شده و لازم‌ الاجرا خواهد بود.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین