تاریخ: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۸:۰۹
بازدید: ۷۱
کد خبر: ۳۹۶۵۹۷
سرویس خبر : زمین شناسی

پیگیری عملیاتی ایجاد ژئوپارک و اکتشاف ذخایر معدنی در نائین

پیگیری عملیاتی ایجاد ژئوپارک و اکتشاف ذخایر معدنی در نائین
‌می‌متالز - روند اجرایی ایجاد ژئوپارک و نتایج طرح تحول زمین‌شناسی در پهنه نائین با حضور نماینده مردم نائین، خوروبیابانک در مجلس شورای اسلامی در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، بررسی شد.

به گزارش می‌متالز به نقل از خبرگزاری صداوسیما و سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور، «الهام آزاد» در دیدار با فاطمی‌عقدا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس این سازمان، بر ضرورت تسریع در اجرای طرح تبدیل مناطق نائین و خو‌روبیابانک به ژئوپارک و همچنین اولویت‌بخشی به نتایج «طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشاف ذخایر معدنی» در این پهنه تأکید کرد.

نماینده مردم نائین، خوروبیابانک با اشاره به مطالعات کارشناسی انجام‌شده اظهار داشت: بررسی‌های اولیه نشان‌دهنده ظرفیت بالای این مناطق برای ثبت به‌ عنوان ژئوپارک بین‌المللی است و با ورود طرح به مرحله مطالعات تفصیلی، جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای تسریع در روند اجرایی ضروری است.

وی همچنین با اشاره به وسعت شهرستان نائین به‌ عنوان بزرگ‌ترین شهرستان استان اصفهان و پیشینه تاریخی و معدنی آن، توسعه ژئوتوریسم و بهره‌برداری اصولی از ظرفیت‌های زمین‌شناسی منطقه را فرصتی مهم برای رونق اقتصادی و اشتغال دانست.

در این نشست، فاطمی‌عقدا نیز با استقبال از پیگیری‌های انجام‌شده، بر حمایت سازمان زمین‌شناسی از این پروژه‌ها تأکید کرد و گفت: پهنه نائین از مناطق مهم در طرح تحول زمین‌شناسی به‌ شمار می‌رود و سازمان متعهد است نتایج مطالعات و اکتشافات انجام‌شده را در اختیار بخش‌های ذی‌ربط قرار دهد.

وی درباره موضوع ژئوپارک نیز افزود: سازمان زمین‌شناسی در چارچوب وظایف حاکمیتی خود آمادگی دارد در مرحله مطالعات تفصیلی، مشاوره‌های فنی و بررسی استاندارد‌های لازم را ارائه کند و با همکاری میان‌دستگاهی، زمینه تسهیل فرآیند‌ها و ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را فراهم سازد تا ظرفیت‌های ژئوتوریسم منطقه به‌ صورت پایدار و تخصصی توسعه یابد.

منبع: خبرگزاری صداوسیما

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین