تاریخ: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ ، ساعت ۲۲:۲۸
بازدید: ۱۱۲
کد خبر: ۳۹۷۲۴۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
علیزاده:

جنگ تاثیری بر روند واردات و صادرات نداشته است

جنگ تاثیری بر روند واردات و صادرات نداشته است
‌می‌متالز - رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با اشاره به اینکه واردات و صادرات در زمان جنگ به نحو مطلوبی در تمام حوزه‌ها انجام شده است تاکید کرد که هم اکنون نیز واردات و صادرات از مسیر‌های مشخص شده در مرز‌ها در حال انجام است و قطعاً این روند بدون هیچ مشکلی تداوم خواهد یافت.

به گزارش می‌متالز، رضا علیزاده، با اشاره به نحوه واردات و صادرات در زمان جنگ، گفت: همانطور که مردم مستحضر هستند ما در جبهه‌های مختلفی اعم از دریایی، اقتصادی، محدودیت‌های بانکی، اعمال تحریم‌ها و نظامی با دشمنان سرسختی در حال مبارزه هستیم.

نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: باید از مسوولان مربوطه قدردانی کنیم که در این شرایط تلاش می‌کنند تا کالا‌های اساسی و تجهیزات مورد نیاز مردم به وفور در بازار عرضه شود و در اختیار آنها قرار گیرد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، خاطرنشان کرد: البته ما منکر وجود تورم افسارگسیخته نیستیم که متاسفانه برای مردم آزاردهنده است، اما به گونه‌ای توسط مجلس و سایر ارکان نظام هماهنگی‌هایی در سطوح مختلف صورت گرفته است که علی رغم محدودیت‌ها و محاصره دریایی با هیچ کمبود کالایی در کشور مواجه نشده‌ایم.

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: هم اکنون واردات و صادرات نیز به نحو مطلوبی در تمام حوزه‌ها از تامین مواد غذایی تا سایر تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان و صنعتگران از مسیر‌های مشخص شده در مرز‌ها در حال انجام است و قطعاً این روند بدون هیچ مشکلی تداوم خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)

عناوین برگزیده
پرطرفدارترین عناوین