تاریخ: ۱۵ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۳:۱۲
بازدید: ۲۶
کد خبر: ۳۹۹۲۹۷
سرویس خبر : اجتماعی

اعزام کارکنان گروه فولاد مبارکه به آیین تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب

اعزام کارکنان گروه فولاد مبارکه به آیین تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب
‌می‌متالز - مدیریت ارتباطات گروه فولاد مبارکه، از اعزام حدود یک هزار نفر از کارکنان این مجموعه به آیین‌های تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در شهر‌های تهران و مشهد خبر داد.

به گزارش می‌متالز، مدیریت ارتباطات گروه فولاد مبارکه، از اعزام حدود یک هزار نفر از کارکنان این مجموعه به آیین‌های تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در شهر‌های تهران و مشهد خبر داد.

وی با اشاره به فراهم‌سازی زمینه حضور کارکنان علاقه‌مند در این مراسم اظهار کرد: هم‌زمان با حضور گسترده مردم در آیین باشکوه تشییع رهبر شهید انقلاب، گروه فولاد مبارکه نیز با برنامه‌ریزی و سازماندهی لازم، امکان اعزام کارکنان ثبت‌نام‌شده را فراهم کرده است تا آنان در کنار سایر اقشار مردم، در مراسم وداع با پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب حضور یابند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، بیش از ۳۵۰ نفر از کارکنان این مجموعه برای حضور در آیین تشییع رهبر شهید انقلاب به تهران اعزام می‌شوند و بیش از ۶۰۰ نفر دیگر نیز در آیین تشییع و تدفین در مشهد مقدس شرکت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه این حضور، ادای احترام کارکنان بزرگ‌ترین گروه صنعتی کشور به مقام شامخ رهبر شهید انقلاب است، تصریح کرد: ایشان طی بیش از دو دهه، همواره حمایت از تولید، اقتصاد، صنعت، بومی‌سازی، خودکفایی و تقویت توان داخلی را به‌عنوان راهبرد‌های اساسی پیشرفت کشور مورد تأکید قرار دادند و تحقق این اهداف را مسوولیتی ملی برای همه ارکان کشور، به‌ویژه بخش صنعت، می‌دانستند.

منبع: پایگاه خبری - تحلیلی ایراسین

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده