تاریخ: ۲۴ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۲۳:۱۷
بازدید: ۴۱
کد خبر: ۳۹۹۷۸۶
سرویس خبر : آهن و فولاد

فروش‌های درخشان و متفاوت "فجهان" در دو ماه گذشته

فروش‌های درخشان و متفاوت
‌می‌متالز - اردیبهشت‌ماه رکورد تاریخی فروش شرکت بود و خردادماه نیز دومین رکورد تاریخی فروش شرکت بوده است.

به گزارش می‌متالز، شرکت جهان فولاد سیرجان طی خردادماه سال جاری موفق به ثبت فروش ۸،۱۴۲ میلیارد تومانی شده که با وجود افت ۱۶ درصدی نسبت به ماه گذشته یعنی اردیبهشت‌ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد خیره کننده ۲۰۴ درصدی داشته است؟!

فروش‌های درخشان و متفاوت
در واقع اردیبهشت‌ماه رکورد تاریخی فروش شرکت بود و خردادماه نیز دومین رکورد تاریخی فروش شرکت بوده است.

فروش‌های درخشان و متفاوت
با توجه به اینکه سال مالی این شرکت منتهی به پایان آذرماه است؛ به صورت تجمعی این شرکت طی ۶ ماه موفق به ثبت رکورد خوب فروش ۳۹.۹ همتی شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۶۷ درصدی داشته است.

فروش‌های درخشان و متفاوت
رشد نرخ‌های فروش این شرکت متغییری کلیدی در ارتقا گزارشات ماهانه این شرکت بودند.

فروش‌های درخشان و متفاوت
میانگین نرخ فروش شمش فولادی این شرکت در خردادماه به بیش از ۵۵ میلیون تومان رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد نزدیک به دو برابری داشته است.

فروش‌های درخشان و متفاوت
طی چند ماه اخیر بیشترین مبالغ فروش متعلق به محصول آهن اسفنجی بوده است؛ میانگین نرخ فروش این محصول نیز در خرداد ماه به بیش از ۳۱.۵ میلیون تومان به ازای هر تن رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد خوب تقریبا دو برابری داشته است.

فروش‌های درخشان و متفاوت
منبع: بورس نیوز

عناوین برگزیده