تاریخ: ۰۹ خرداد ۱۳۹۶ ، ساعت ۱۱:۰۰
بازدید: ۳۶۱
کد خبر: ۳۹۹۹
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

هدف صنعت؛ افزایش تولید است

می متالز - معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: برای رفع موانع تولید باید ابتدا آنها را به درستی تقسیم بندی کرد.
هدف صنعت؛ افزایش تولید است

محسن صالحی نیا با اشاره به این که هدف اصلی در صنعت، افزایش تولید است،اظهار کرد: این هدفی است که نه تنها از شعار سال برخاسته است، بلکه پیش از آن نیز به عنوان یک هدف اصلی در نظر گرفته شده بود.
صالحی نیا، در تقسیم بندی موانع تولید و مشکلات واحد‌های تولیدی تصریح کرد: این مشکلات و موانع را می‌توان به دو بخش مشکلات عام و مشکلات خاص تقسیم کرد.
وی افزود: رفع مشکلات عام در چارچوب ابلاغیه‌ها و دستور عمل‌ها در حال پیگیری است؛ اقداماتی انجام شده و می‌تواند ادامه یابد.
صالحی نیا خاطرنشان کرد: مشکلات خاص را نیز می‌توان به دو بخش کوچک و متوسط و بخش صنایع شاخص و بزرگ تقسیم کرد. بیشتر استان‌ها در یکی از صنایع شاخص فعالیت دارند که بر میزان تولید و اشتغال آن استان تاثیرگذارند که باید مد نظر قرار گیرند.

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم