تاریخ: ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ ، ساعت ۲۳:۲۵
بازدید: ۶۳
کد خبر: ۴۰۰۲۳۳
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران:

چرا قبض برق صنایع ۶ برابر شده است؟

چرا قبض برق صنایع ۶ برابر شده است؟
‌می‌متالز – رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: در جنگ ۱۲ روزه و رمضان، دولت به بهترین شکل ممکن لجستیک را فرماندهی کرد و وزیر صنعت، معدن و تجارت در روز‌های جنگ در تمام استان‌ها حضور داشت.

به گزارش می‌متالز، «سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی» در مراسم روز ملی صنعت و معدن که ۳۰ تیرماه ۱۴۰۵ با حضور رئیس‌جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و جمعی از مسوولان و فعالان اقتصادی برگزار شد، عنوان کرد: صنعتگران در سخت‌ترین شرایط و حتی زیر بمباران نیز فعالیت خود را متوقف نکردند و از این بابت همه ملت ایران قدردان تلاش آنها هستند. اما در چنین شرایطی کارفرما نباید شرمنده کارگران خود بابت مسائل مختلف از جمله امنیت بهداشتی باشد.

وی ادامه داد: کمبود انرژی، یکی از دغدغه‌های صنعتگران در این روزهاست، این در حالی است که وزیر نیرو به صراحت اعلام می‌کند که ما موظف به تامین برق صنایع نیستیم. پس چه نهادی برق صنایع را باید تامین کند؟

رئیس خانه صمت ایران در ادامه بیان کرد: بخش خصوصی در چنین شرایط سختی از هیچ کمکی دریغ نکرده است، از این‌ رو انتظار داریم که با ما مهربان باشند. چرا قبض برق صنایع پنج تا شش برابر شده، این در شرایطی است که صنعت تاب‌آوری را تجربه می‌کند.

سهل‌آبادی همچنین با اشاره به بسته حمایتی که در جنگ ۱۲ روزه به صنعت اختصاص یافت، خاطرنشان کرد: سرنوشت بسته حمایتی ۷۰۰ هزار میلیارد تومانی (همتی) که قرار بود به واحد‌های تولیدی و آسیب‌دیده اختصاص یابد، به کجا رسید؟ این در حالی است که واحد‌های تولیدی با مسائلی چون مالیات، جریمه معوقات، ارزش‌افزوده و ... رو‌به‌رو هستند.

وی در پایان اذعان کرد: امیدواریم اگر امکان ارائه حمایت‌های مالی و بسته‌های حمایتی وجود ندارد، دست‌کم با اصلاح بخش‌نامه‌ها، آیین‌نامه‌ها و سیاست‌های ارزی و بانکی، مسیر فعالیت آنها هموار شود و در داخل کشور، محدودیتی مضاعف بر دوش تولیدکنندگان قرار نگیرد.

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده