تاریخ: ۰۴ مرداد ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۵:۴۵
بازدید: ۶۳
کد خبر: ۴۰۰۴۲۵
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

پرداخت ۲۵۸۸ وام ودیعه مسکن جنگ تحمیلی سوم

پرداخت ۲۵۸۸ وام ودیعه مسکن جنگ تحمیلی سوم
‌می‌متالز - بانک مسکن از پرداخت ۲۸۵۵ فقره وام قرض‌الحسنه ودیعه مسکن به آسیب‌دیدگان جنگ تحمیلی سوم خبر داد.

به گزارش می‌متالز، بازگشت آرامش به خانه‌هایی که در اثر بمباران‌ها و حملات خصمانه آمریکایی –صهیونیستی آسیب‌دیده و یا تخریب شده‌اند، یکی از اولویت‌های فعلی بانک مسکن است.

بر اساس این گزارش، بانک مسکن تا روز یکم مردادماه ۱۴۰۵، مبلغ ۱۵ هزار و ۸۳۱ میلیارد ریال در قالب ۲۸۵۵ فقره وام قرض‌الحسنه ودیعه مسکن، برای کمک به اسکان موقت هموطنان آسیب‌دیده پرداخت کرد.

از سوی دیگر تلاش مسوولانه کارکنان بانک مسکن در تمامی استان‌ها، رفع موانع و کاهش فرآیند اعطای این تسهیلات را به کمتر از سه روز کاری میسر کرده است تا رضایتمندی متقاضیان را نیز در پی داشته است.

این اقدامات جهادی با هدف تبدیل اعتبار به لبخندی بر چهره هموطنان و در راستای عمل به مسوولیت اجتماعی و رسالت بانک مسکن صورت گرفته و تا پایان این ماموریت تداوم دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده