تاریخ: ۲۵ تير ۱۴۰۵ ، ساعت ۲۲:۴۰
بازدید: ۱۶
کد خبر: ۴۰۰۸۷۹
سرویس خبر : آهن و فولاد

بازدید مدیرعامل فولاد شاهرود از شرکت کاغذ سنگی نوظهور

بازدید مدیرعامل فولاد شاهرود از شرکت کاغذ سنگی نوظهور
‌می‌متالز - «مجید ضیایی» مدیرعامل شرکت فولاد شاهرود، با حضور در شرکت کاغذ سنگی نوظهور از بخش‌های مختلف این مجموعه بازدید کرد و در جریان روند فعالیت‌ها، ظرفیت‌های تولیدی و برنامه‌های توسعه‌ای آن قرار گرفت.

به گزارش می‌متالز، در این بازدید، مدیرعامل شرکت فولاد شاهرود ضمن آشنایی نزدیک با فرآیند‌های تولید و توانمندی‌های فنی شرکت کاغذ سنگی نوظهور، بر اهمیت حمایت از صنایع نوآور و دانش‌بنیان در زنجیره سرمایه‌گذاری‌های صنعتی تاکید کرد.

وی همچنین نقش هم‌افزایی میان سهامداران و مدیریت مجموعه را در تقویت مسیر رشد و توسعه این شرکت مهم ارزیابی کرد.

شرکت فولاد شاهرود به عنوان یکی از سه سهامدار عمده و استراتژیک شرکت کاغذ سنگی نوظهور، جایگاه مهمی در پشتیبانی و همراهی با برنامه‌های کلان این مجموعه دارد. از همین رو، این بازدید در راستای بررسی میدانی ظرفیت‌ها، ارزیابی روند پیشرفت و حمایت از برنامه‌های آتی شرکت کاغذ سنگی نوظهور انجام شد.

در جریان این دیدار، مسوولان شرکت کاغذ سنگی نوظهور نیز گزارشی از روند تولید، دستاوردها، چالش‌ها و چشم‌انداز‌های پیش‌ رو ارائه کردند و بر توسعه همکاری‌ها با سهامداران راهبردی، از جمله شرکت فولاد شاهرود، تاکید شد.

منبع: فولاد شاهرود

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده