تاریخ: ۰۶ شهريور ۱۴۰۵ ، ساعت ۱۴:۴۰
بازدید: ۴۸
کد خبر: ۴۰۲۴۲۶
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

بورس در ۶۰ درصد روز‌های معاملاتی ۲ سال گذشته مثبت بود

بورس در ۶۰ درصد روز‌های معاملاتی ۲ سال گذشته مثبت بود
‌می‌متالز - بازار سهام در ۶۰ درصد از روز‌های معاملاتی ۲ سال نخست فعالیت دولت چهاردهم مثبت معامله شد.

به گزارش می‌متالز، گزارش مدیریت پژوهش سازمان بورس و اوراق بهادار حاکی از آن است که شاخص کل وزنی بورس تهران در سال اول عملکرد دولت چهاردهم با رشد ۲۸ درصدی از ۲,۱۳۱,۷۴۹ واحد به ۲,۷۳۳,۸۹۰ واحد افزایش یافت. شاخص مذکور در سال دوم عملکرد دولت با رشد ۸۶ درصدی به ۵,۰۷۵,۰۹۹ واحد رسید.

هم‌چنین، شاخص کل وزنی فرابورس ایران در سال نخست فعالیت دولت با رشد ۱۰ درصدی از ۲۲,۰۷۴ واحد به ۲۴,۵۷۳ واحد افزایش یافت و در سال دوم با رشد ۶۷ درصدی به ۴۰,۹۸۶ واحد رسید.

به این ترتیب بازار سهام بورس تهران از مجموع روز‌های معاملاتی ۲ سال نخست دولت چهاردهم، در ۳۰۴ روز معاملاتی مثبت و در ۱۷۷ روز معاملاتی منفی معامله شد.

بازار سهام فرابورس ایران نیز در ۲۹۹ روز معاملاتی مثبت و در ۱۸۲ روز معاملاتی منفی معامله شد.

به این ترتیب داده‌های آماری نشان می‌دهد با وجود همه چالش‌های داخلی و ژئوپلیتیک به‌وقوع پیوسته در طول سال‌های ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۵، بازار سهام در بیش از ۶۰ درصد از روز‌های معاملاتی ۲ سال نخست فعالیت دولت چهاردهم مثبت معامله شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

عناوین برگزیده