به گزارش می متالز، شرکت ایرالکو، روز پنجشنبه 31 مردادماه، نشست هماندیشی مدیران شرکت آلومینیوم ایران با حضور دکتر کمالی رئیس هیات مدیره شرکت آلومینیوم ایران، مهندس مجیدی مدیرعامل، جمعی از معاونین، مدیران و مسوولین ایرالکو؛ به منظور بررسی مسائل کلان شرکت با ارائه راهکارهایی در جهت عبور از مشکلات برگزار شد.
مدیر عامل ایرالکو در این نشست به موانع موجود بر سر راه تأمین مواد اولیه اشاره کرد و گفت: همواره برای تامین مواد اولیه با موانع متعددی روبرو و ناگزیر به ارائه راهکارهای جدید هستیم که در همین راستا با روش تهاتر مستقیم و غیرمسقیم موفق شدیم بخشی از مواد اولیه مورد نیاز را تأمین کنیم و مابقی نیازمان را از طریق صادرات شمشی که تولید میکنیم، تهیه کرده و وارد نماییم.
مجیدی در ادامه افزود:برای تامین مواد مورد نیاز شرکت، باقوانین دست و پاگیر بانک مرکزی مواجه هستیم چرا که بابت صادرات شمش، ارز نیمایی را از ما مطالبه میکنند و این در حالی است که ما هیچگونه ارزی در ازای صادرات شمش دریافت نمیکنیم؛ همانطور که جهت تهیه آند مورد نیاز وارداتی از چین نیز، پرداخت آن به طریقه تحویل شمش صادراتی انجام پذیرفت.
همچنین از کمالی رئیس هیات مدیره ایرالکو خواست تا در این شرایط دشوار، حمایتهای مؤثر هیات مدیره؛ کمافیالسابق یاریگر شرکت در عبور از معضلات فعلی باشد.
رئیس هیات مدیره ایرالکو نیز ضمن تقدیر و تشکر از تلاش شبانه روزی تمامی همکاران افزود: برنامههای کلان و راهبردی در صنعت کشور نیازمند بازنگریهای اساسی است و علاوه بر آن، لازمه بهبود در بخشهای خرد صنعت؛ از جمله صنعت کارگاهی و تولیدی نیز تغییر نگرش در مسائلی مانند خرید ارزان و عرضه و فروش همراه با برنامههای مدون است.
کمالی افزود: تأثیر برنامهریزیهای مدون و دراز مدت بر رشد، پویایی و بالندگی صنعت، عمیق و ریشهدار است در حالی که تنشهای ایجاد شده به واسطه شرایط بازار و حتی مسایل سیاسی؛ مانند موج، گذرا هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانش تأکید نمود: در اقتصاد، عناوینی از قبیل درآمد، سوددهی و ماندگاری منافع اولویت دارند و از طرفی نیز تأثیر اقتصاد بر زندگی آحاد جامعه را باید در نظر گرفت و زمانی که صحبت از صرفه و صلاح به میان میآید، باید وظایف شرعی، ملی و میهنیمان را نیز در نظر بگیریم و مدیریت صحیح، تجمیع بین این دو و برقراری تعادل بین رساندن شرکت به سود بیشتر و حفظ نیروی کار، با رعایت تمامی اصول و قوانین است. به نحوی که بین نیروی پرتلاش، قانونمدار و منظم و نیروی فاقد کارآیی باید تفاوتی آشکار وجود داشته باشد.
وی بهبود ساختارها و پیادهسازی نگرشهای سازنده را برای ایجاد مجموعهای توانمند و پویا ضروری دانست و افزود: برای دستیابی به این مهم، به کمک تمامی مدیران وکارکنان محترم شرکت نیازمند هستیم و نگاه ما به مقوله کار باید نگاهی ملی همراه با جدیت و برخاسته از عزم و اراده راسخ باشد.
کمالی کار را دارای مرتبهای بس والا توصیف نمود و گفت: از عموم عزیزان میخواهم که کار و تولید را با جدیتی مثالزدنی دنبال کنند و اجازه ندهند هیچ مسأله حاشیهای بر کارشان تأثیر سوء بگذارد و مانع تولید شود.
وی عملکرد مهندس مجیدی را همراه با دلسوزی، دقت بالا و درایت برشمرد و مسوولیتهای ایشان را دارای طیفی وسیع وگسترده عنوان نمود و افزود: با عنایت به حجم گسترده کار، از تمامی همکاران محترم تقاضا دارم هر کدام در حیطه مسوولیت خودشان به احسن وجه تلاش نمایند تا مدیریت ارشد مجموعه بتواند به مسائل کلان شرکت رسیدگی و معضلات پیش رو را برطرف نماید.
رئیس هیات مدیره ایرالکو در پایان ضمن تأکید بر این نکته که تمام تلاش ما پیشبرد اهداف سازنده در ایرالکو است بدون اینکه حتی به یک نفر ضرر و زیانی وارد شود، گفت: ما باید در تأمین مواد اولیه با عقد قراردادهای بلند مدت تغییرات و نگرشهای جدید و مثبت را ایجاد نماییم تا بتوانیم در شرایط دشوار رقابتی بازار فلز آلومینیوم در آینده موفق باشیم.